X
    Categories: All day

Πώς θα βάλεις κοραλί shirt dress το καλοκαίρι

Αν υπάρχει ένα υπέροχο χρώμα για το καλοκαίρι, αυτό είναι το κοραλί. Ακόμα κι αν δεν σου αρέσει στο μακιγιάζ ή τα νύχια, μπορείς να βάλεις μόνο ένα ρούχο και να δείχνεις πιο φωτεινή από ποτέ. Εμείς ανακαλύψαμε τα πιο κολακευτικά shirt dresses σε αυτή την απόχρωση.

Ας δούμε πως θα βάλεις κοραλί shirt dress το καλοκαίρι

Το semi shirt dress για θηλυκό στιλ όλη μέρα

Υπάρχουν shirt dresses που μοιάζουν με πουκάμισα μόνο στο πάνω μέρος. Αυτό σου επιτρέπει να το βάλεις με περισσότερα αξεσουάρ και να νιώθεις ακόμα πιο άνετα. Συνδύασε το κοραλλί φόρεμα με λευκά ή nude πέδιλα, πολλά βραχιόλια και απαλό κραγιόν ή κάνε mix and match με λευκά converse και ένα denim γιλέκο.

Το κομψό κοραλλί short dress με πιέτες για τη δουλειά

Η αυστηρή εκδοχή του κοραλί shirt dress είναι αμάνικο, με γιακά και κουμπάκια. Γίνεται ρετρό με pointy παστέλ πέδιλα με τρουκς αλλά μπορείς να κάνεις το απόλυτο mix and match με λευκά sneakers και ένα μακρύ λευκό γιλέκο και ένα headband.

Ένα αέρινο φόρεμα για τις ζεστές μέρες

To αμάνικο shirt dress σε κοραλί εκδοχή και από σιφόν ύφασμα είναι μία υπέρκομψη επιλογή που θα βάλεις στο γραφείο με λευκά πέδιλα ή πλατφόρμες και ένα λευκό σακάκι ή σε βραδινή έξοδο με δετά μαύρα πέδιλα ή λευκά flatforms και ένα sequin clutch bag.

Το ασύμμετρο στιλ είναι πολύ όμορφο στα shirt dresses

Η ασυμμετρία στα φορέματα είναι ούτως ή άλλως μία hot τάση που επιλέγεται από όλες τις γυναίκες. Το αμάνικο κοραλί shirt dress με κουμπιά είναι το πιο χρήσιμο κομμάτι για το καλοκαίρι. Θα το βάλεις με αθλητικά παπούτσια και τζιν μπουφάν, με σανδάλια και καπέλο fedora αλλά και σαν τουνίκ πάνω από το μαγιό σου.

Ένα casual κοραλλί shirt dress ταιριάζει πολύ με χρυσά αξεσουάρ

Άλλο ένα κοραλί shirt dress που μπορείς να βάλεις το καλοκαίρι με διάφορους τρόπους και που σε κολακεύει κυρίως όταν έχεις μαυρίσει. Συνδύασε με μεταλλικά χρυσά σανδάλια και μία μεταλλική ζώνη ή κάνε το λίγο πιο casual με μπεζ converse και ένα μπεζ backpack.

Katerina:
Related Post