X
    Categories: All day

5 μπλε ηλεκτρίκ φορέματα για το καλοκαίρι

Αν υπάρχει ένα χρώμα που κολακεύει κάθε γυναίκα, είναι διαχρονικό και μπορείς να το φοράς όλη τη χρονιά, αυτό είναι το μπλε ηλεκτρίκ. Μπορείς να το υιοθετήσεις στα ρούχα όσο και στα αξεσουάρ σου. Εμείς συγκεντρώσαμε 5 διαφορετικά φορέματα σε μπλε ηλεκτρίκ που σε μετατρέπουν στην ντίβα της βραδιάς.

Το αμάνικο maxi φόρεμα σε μπλε ηλεκτρίκ είναι ένα εντυπωσιακό κομμάτι που μπορείς να βάλεις σε γάμο ή σε μία ρομαντική βραδινή έξοδο. Τόλμησε το color block με παστέλ πράσινα πέδιλα και έναν κομψό κότσο ή μείνε minimal με nude ή λευκά πέδιλα, μία μεταλλική χρυσή ζώνη και απαλό κραγιόν.

Υπάρχει και το μπλε ηλεκτρίκ φόρεμα σε midi μήκος και πιο στενή γραμμή για εκείνες που προτιμούν τις κλασικές κομψές γραμμές. Φτιάξε ένα total μπλε ηλεκτρίκ σύνολο με ψηλοτάκουνα πέδιλα και μία λουστρινέ τσάντα ή μείνε στα απλά με λευκές γόβες και ένα μακρύ λευκό γιλέκο.

Πάμε στην πιο μοδάτη και εναλλακτική πρόταση για ιδιαίτερες στιλάτες γυναίκες που λατρεύουν το μπλε ηλεκτρίκ στα φορέματα. Η δαντέλα και οι διαφάνειες το κάνουν ακόμα πιο εντυπωσιακό ενώ ο λευκός γιακάς δίνει μία preppy πινελιά στο σύνολο. Πρόσθεσε ρετρό μαύρα πέδιλα με λωρίδες και ένα δερμάτινο μαύρο φάκελο.

Υπάρχει πάντα και το μπλε ηλεκτρίκ φόρεμα σε μήκος τριών τετάρτων με λευκό print και κυματισμούς. Η ζώνη από το ίδιο ύφασμα κάνει τη μέση λεπτότερη και μπορείς να το βάλεις με μπεζ γόβες και ένα καπέλο fedora ή να κάνεις mix and match με παστέλ μπαλαρίνες, ένα λευκό headband και ένα παστέλ backpack.

To κοντό φόρεμα σε μπλε ηλεκτρίκ με πολύ φαρδιά μανίκια και off shoulder στιλ είναι ένα 70s κομμάτι που μπορείς να βάλεις στο σωστό ύφος. Συνδύασε απλά με μπεζ πλατφόρμες, ένα λευκό headband και ένα μακρύ necklace με ένα μεγάλο κρόσσι. Εναλλακτικά, κάνε mix and match με αθλητικά παπούτσια και μία χαλαρή αλογοουρά.

Katerina:
Related Post