X
    Categories: Evening

5 maxi πλισέ φορέματα για όλες τις γυναίκες

Τα maxi πλισέ φορέματα είναι το μόνο ρούχο που είσαι σε θέση να φοράς όλο το καλοκαίρι, είτε είναι πρωί στη δουλειά είτε βράδυ σε ένα ελληνικό νησί. Σήμερα θα δούμε τα πλισέ φορέματα που είναι λίγο πιο glamorous και θα θες να βάλεις σίγουρα σε ένα γάμο, μία βάπτιση ή κάτι ανάλογο.

Το maxi πλισέ φόρεμα σε λευκό και μπλε είναι συμβολικό του καλοκαιριού και σου χαρίζει μπόλικη αυτοπεποίθηση. Αν θες να είσαι απλή και chic, συνδύασε το φόρεμα με λευκή ή μπεζ πέδιλα και ένα ίδιο clutch bag. Εναλλακτικά, κάνε color block με πράσινα ή κίτρινα πέδιλα.

Το ασπρόμαυρο είναι διαχρονική αξία και είναι η πιο βασική μας επιλογή σε επίσημο στιλ. Το φόρεμα με γυμνή πλάτη και πλισέ φούστα είναι άκρως glamorous και τα μόνα αξεσουάρ που χρειάζεται είναι τα παστέλ πέδιλα, ένα μεταλλικό χρυσό arm bracelet και απαλό κραγιόν.

Το maxi πλισέ φόρεμα σε αρκετά φαρδιά γραμμή ταιριάζει σε όλες γιατί καλύπτει όλες τις ατέλειες και ταυτόχρονα σε κάνει να δείχνεις super εντυπωσιακή. Το φόρεμα σε πράσινο χρώμα είναι πασπαρτού και θα το συνδυάσεις με μεταλλικά χρυσά πέδιλα ή ψηλά λευκά flatforms. Πρόσθεσε το δερμάτινο ρολόι σου και ένα μεγάλο λευκό clutch bag.

To floral print σε ένα maxi πλισέ φόρεμα είναι ένα ρούχο που θα φοράς ακόμα και το πρωί σε πιο χαλαρή εμφάνιση. Βάλτο στη δουλειά με παστέλ γόβες ή ακόμα και με λευκά stan smith και κάνε statement εμφάνιση με μεταλλικά ασημί πέδιλα, μία ίδια ζώνη για λεπτότερη μέση και ένα boho headband.

Κλείνουμε με την πιο μοδάτη επιλογή σε maxi πλισέ φόρεμα. Διάλεξε μία παστέλ ή ουδέτερη απόχρωση σε ίσια κλασική γραμμή και κάνε mix and match με μία δερμάτινη μαύρη ζώνη και κομψά oxfords ή σανδάλια σε αρχαιοελληνικό στιλ. Ολοκλήρωσε το σύνολο με γαλλικό μανικιούρ- πεντικιούρ και έναν κομψό κότσο.

Katerina:
Related Post