X
    Categories: Cocktail

Πώς να βάλω πολύχρωμο φόρεμα

Το πολύχρωμο φόρεμα είναι εκείνο που συνήθως περιλαμβάνει αρκετά χρώματα αλλά με έναν αρμονικό και θηλυκό τρόπο. Συνήθως αποφεύγεις να το φοράς γιατί φοβάσαι ότι θα βάλεις τα λάθος κοσμήματα ή παπούτσια, αλλά η αλήθεια είναι ότι το καλοκαίρι έχεις το περιθώριο να δοκιμάζεις νέα πράγματα και συνδυασμούς.

Το κοντό πολύχρωμο φόρεμα σε όλες τις παστέλ αποχρώσεις είναι ένα πιο γήινο και διακριτικό ρούχο που μπορείς να βάλεις σε γάμους ή βαφτίσεις. Ο πιο ασφαλής συνδυασμός είναι τα ρετρό λευκά πέδιλα. Κάνε accessorizing με ένα γεωμετρικό χρυσό necklace, μερικά minimal χρυσά δαχτυλίδια και όσο πιο απαλό κόκκινο κραγιόν γίνεται.

Το αέρινο maxi φόρεμα σε παστέλ βάση και έντονο floral print είναι το υπέρτατο καλοκαιρινό κομμάτι. Αν θέλεις να είσαι καθημερινή και απλή, συνδύασε απλά με δερμάτινα σανδάλια και ένα παστέλ backpack. Για μία πιο glamorous έξοδο, προτίμησε μεταλλικά χρυσά πέδιλα και ένα ίδιο headband σε αρχαιοελληνικό ύφος.

Ένα υπέρκομψο φόρεμα με όλα τα χρώματα και διαφορετικό στιλ στο πάνω και κάτω μέρος. Εφόσον είναι αρκετά ‘φορτωμένο’, δεν χρειάζεται να προσθέσεις πολλά πράγματα. Ένα ζευγάρι παστέλ ροζ πέδιλα, ένα ίδιο clutch bag και απαλό κραγιόν αρκούν για να εντυπωσιάσεις τα πλήθη.

Το κοντό πολύχρωμο φόρεμα με κοντά μανίκια είναι ένα ρούχο με 70s επιρροές που θα βάλεις προκειμένου να ξεχωρίσεις. Αν είσαι fashionista, συνδύασε με κίτρινα δετά πέδιλα που φτάνουν ψηλά στον αστράγαλο και κράτησε ένα μεγάλο λευκό φάκελο. Μην ξεχάσεις να βάλεις κραγιόν σε φωτεινή απόχρωση.

Το μακρυμάνικο maxi φόρεμα σε κίτρινη βάση με όλες τις γήινες αποχρώσεις αυτού του χρώματος είναι η απόλυτη καλοκαιρινή επιλογή για όλες τις περιστάσεις. Το πρωί θα το βάλεις με λευκά flatforms και μία oversized τσάντα και το βράδυ με ένα headband από λουλούδια και δερμάτινα πέδιλα με ξύλινο τακούνι.

Katerina: