X
    Categories: Evening

Φορέματα Zini boutique άνοιξη καλοκαίρι 2017

Τα νέα φορέματα Zini boutique άνοιξη καλοκαίρι 2017 σχεδιάστηκαν για να αναδείξουν τη θηλυκότητα που κάθε γυναίκα διαθέτει. Η νέα συλλογή περιλαμβάνει υπέροχα κομμάτια με που μπορείς να φορέσετε σε ένα γάμο, μια βάφτιση, ένα ραντεβού ή για ένα δείπνο και να εντυπωσιάσετε. 

Τα κυρίαρχα χρώματα στη νέα collection είναι το μαύρο, το λευκό και το κίτρινο με 1-2 κομμάτια σε αποχρώσεις απαλού ροζ και κοραλλί. Είναι ιδανικά χρώματα για να φορέσετε τόσο την άνοιξη όσο και το καλοκαίρι και να τα συνδυάσετε με πολλά και διαφορετικά κοσμήματα, παπούτσια και αξεσουάρ για να δημιουργήσετε διαφορετικά looks. 

Δείτε μερικά από τα πιο όμορφα φορέματα Zini boutique  άνοιξη καλοκαίρι 2017 στις εικόνες που ακολουθούν και πάρτε ιδέες και για τις δικές σας καλοκαιρινές εμφανίσεις.

Μαύρο φόρεμα με βολάν στο τελείωμα και στη λαιμόκοψη. Ιδιαίτερο σχέδιο με ασύμμετρο στρίφωμα, στενή μέση και ένα ώμο έξω.

Pencil φόρεμα με V λαιμόκοψη και κοψίματα στην μέση. Οι ιδιαίτερες διπλές τιράντες δημιουργούν τη σωστή ισορροπία ανάμεσα στον αισθησιασμό και την κομψότητα. Φορέστε το με γόβες και παίξτε με τα αξεσουάρ σας για να δημιουργείτε ντυσίματα που πάντα μοιάζουν διαφορετικά. Θα το βρείτε σε λευκό, μαύρο και κίτρινο χρώμα.

Αμάνικο μίνι φόρεμα με V λαιμόκοψη και μεγάλη φαρδιά κορδέλα που δένει στη μέση. Οι λεπτομέρειες της guipure δαντέλας στις φούστα προσθέτουν ρομαντισμό στο καλοκαιρινό σας ντύσιμο.

Pencil εφαρμοστό φόρεμα με crop top και βαθύ ντεκολτέ. Οι φαρδιές τιράντες οδηγούν στην ανοιχτή πλάτη. Μία εντυπωσιακή επιλογή, φορέστε το με κλασσικές γόβες και παίξτε με τα κατάλληλα αξεσουάρ.

Κοντομάνικο εφαρμοστό φόρεμα με δέσιμο κορδόνια σε όλο το πίσω μέρος που δημιουργεί μια αισθησιακή sea-through αίσθηση. Ιδανικά φορεμένο με χρωματιστές γόβες και ένα clutch bag για ένα άψογο βραδινό ντύσιμο.

Pencil αμάνικο φόρεμα με λεπτές διακριτικές τιράντες που οδηγούν στην ανοιχτή πλάτη. Το crop top χαρίζει μία sexy νότα στο ντύσιμο σας. Μία εντυπωσιακή επιλογή, συνδυάστε το με γόβες και ένα clutch bag για να εντυπωσιάσετε στις βραδινές σας εμφανίσεις.

Pencil εφαρμοστό κοντομάνικο φόρεμα με κλειστή λαιμόκοψη. Το δέσιμο σε όλο το πλαϊνό μέρος του φορέματος προσθέτει μία sea-through αίσθηση. Μία sexy επιλογή που δίνει έμφαση στις καμπύλες σας. Φορέστε το με πέδιλα και παίξτε με αξεσουάρ.

Τη νέα κολεξιόν με τα φορέματα Zini boutique Άνοιξη Καλοκαίρι 2017, μπορείτε να βρείτε σε όλα τα καταστήµατα της αλυσίδας και online στο ziniboutique.com

Katerina:
Related Post