X
    Categories: Casual

6 απλά φορέματα για να υποδεχτείς το φθινόπωρο

Τα απλά φορέματα είναι εκείνα που σου επιτρέπουν να τα βάλεις στις περισσότερες περιστάσεις, αλλά κυρίως στην καθημερινότητά σου. Κάθε φορά που τελειώνει το καλοκαίρι και ξεκινά το φθινόπωρο, αναζητάς τα ιδανικά φορέματα που θα μπορέσεις να συνδυάσεις εύκολα και με πολλές επιλογές σε αξεσουάρ.

Πάμε να δούμε 5+1 top προτάσεις με απλά φορέματα για να υποδεχτείς το φθινόπωρο

Κι όμως η τζιν πουκαμίσα με μακριά μανίκια ανήκει στα απλά φορέματα που θα βάλεις για να υποδεχθείς το φθινόπωρο. Είναι ιδανικό για το γραφείο, όπου θα το συνδυάσεις με παστέλ μπαλαρίνες ή κομψά oxfords αλλά και σε βραδινή έξοδο με μεταλλικά flatforms ή κλασικές pointy γόβες.

Τα φαρδιά ριγέ φορέματα είναι all time classic και τα κρατάμε στην ντουλάπα μας γιατί ξέρουμε ότι θα μας χρειαστούν σε κάθε εποχή του χρόνου. Το φθινόπωρο θα το συνδυάσεις με μία παστέλ ζακέτα στο ίδιο μήκος και με αθλητικά παπούτσια ή αδιάβροχες γαλότσες. Ολοκλήρωσε το look με ένα ζευγάρι γήινα σκουλαρίκια.

Όλες χρειαζόμαστε ένα φθινοπωρινό φόρεμα από βαμβάκι, με μακριά μανίκια και σε σκούρα απόχρωση ώστε να το κάνουμε key item στην γκαρνταρόμπα το φθινόπωρο. Το σκούρο πράσινο είναι μία εξαιρετική επιλογή και θα το βάλεις με γόβες, sneakers, μπαλαρίνες αλλά και με κοσμήματα τόσο σε boho όσο και σε πιο minimal ύφος.

Αυτό ανήκει στα φορέματα που θα λατρέψουν όλες οι γυναίκες για΄τι είναι από σατέν ή σιφόν, σε midi μήκος και μοιάζει με κομψή πουκαμίσα. Διάλεξε τη μελιτζανί εκδοχή που ταιριάζει σε κάθε επιδερμίδα και φόρεσέ την απλά με nude πέδιλα ή γόβες και ένα γεωμετρικό necklace.

Tα κοντά σουέντ φορέματα με τιράντες είναι so hot right now κι ευτυχώς είναι ένα ρούχο που θα βάλεις όλο το χρόνο με διαφορετικά σύνολα. Το φθινόπωρο, συνδύασε με την αγαπημένη μαρινιέρα και κομψά oxfords ή βάλε από μέσα ένα tshirt και μακρύ τζιν μπουφάν.

Τα μαύρα φορέματα είναι η σίγουρη επιλογή, γι αυτό και θα τα βάλουμε χωρίς φόβο αλλά με πάθος. Η δαντέλα στο τελείωμα κάνει το ρούχο πιο θηλυκό και μυστηριώδες. Φόρεσέ το με ένα τζιν γιλέκο και stan smith για all day style.

Katerina:
Related Post