Φορέστε ένα κλασσικό μαύρο φόρεμα τον χειμώνα

mavro forema xeimona 2 - Φορέστε ένα κλασσικό μαύρο φόρεμα τον χειμώνα

Ίσως το μαύρο να σας φαίνεται λίγο μελαγχολικό για τις συννεφιασμένες μέρες του χειμώνα. Σκεφτείτε όμως αποτελεί ένα κλασσικό κομμάτι στην γκαρνταρόμπα μίας γυναίκας. Μπορεί να φορεθεί σε κάθε περίσταση είτε σε μία casual εμφάνιση είτε σε μία πιο επίσημη. Δείτε λοιπόν πως μπορείτε να φορέσετε ένα μαύρο φόρεμα τον φετινό χειμώνα.
Κατ’ αρχάς, επιλέξτε ένα μαύρο κοντό φόρεμα στο οποίο θα δώσετε ένα κολεγιακό στυλ. Μην νιώθετε πως πρέπει τα υπόλοιπα ρούχα ή αξεσουάρ σας να είναι μαύρα. Οι συνδυασμοί που μπορούν να γίνουν είναι άπειροι. Για παράδειγμα, φορέστε κάλτσες μέχρι το γόνατο και επιλέξτε ένα φουλάρι και μία τσάντα στην ίδια απόχρωση. Ένα πλεκτό cardigan ταιριάζει υπέροχα με το σύνολο και φορέστε μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο για να το τελειοποιήσετε.
mavro forema xeimona 1 - Φορέστε ένα κλασσικό μαύρο φόρεμα τον χειμώνα
Αγαπήσαμε ιδιαίτερα το παρακάτω βελούδινο φόρεμα με την υπέροχη φόδρα. Τονίζει υπέροχα την μέση και δίνει την δυνατότητα να φορέσουμε ψηλές κάλτσες. Συνδυάστε με ψηλοτάκουνα μποτάκια και είστε έτοιμες για μία όμορφη εμφάνιση στο γραφείο ή έναν καφέ με τις φίλες σας στο κέντρο της πόλης.
mavro forema xeimona 2 - Φορέστε ένα κλασσικό μαύρο φόρεμα τον χειμώνα
Ο παρακάτω συνδυασμός είναι επίσης υπέροχος. Συνδυάστε ένα κλασσικό μαύρο φόρεμα με ψηλές μπότες και denim τζάκετ. Αν οι μέρες του χειμώνα που έχουμε μπροστά μας είναι πολύ κρύες συνδυάστε με ένα ζεστό παλτό σε ουδέτερο χρώμα. Επιλέξτε τα αξεσουάρ που σας αρέσουν, μαύρη τσάντα και είστε έτοιμες!
mavro forema xeimona 3 - Φορέστε ένα κλασσικό μαύρο φόρεμα τον χειμώνα
Ένα μαύρο φόρεμα σε κλασσική γραμμή μπορεί να φορεθεί τόσο στο γραφείο όσο και σε μία βραδινή μας έξοδο. Την διαφορά θα κάνουν τα αξεσουάρ καθώς και τα παπούτσια που θα επιλέξουμε. Αγαπάμε ιδιαίτερα τα φουσκωτά μανίκια και τον φιόγκο που δένει στη μέση.
mavro forema xeimona 4 - Φορέστε ένα κλασσικό μαύρο φόρεμα τον χειμώνα
Τέλος, επιλέξτε ένα μακρύ μαύρο φόρεμα, το οποίο θα αναδείξει υπέροχα την θηλυκότητα σας. Αφήστε τα μαλλιά κάτω, φορέστε εντυπωσιακά κοσμήματα και τραβήξτε όλα τα βλέμματα πάνω σας!
mavro forema xeimona 5 - Φορέστε ένα κλασσικό μαύρο φόρεμα τον χειμώνα


Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Katerina on 8 December 2014