Φορέματα – πουλόβερ σε μεγάλα μεγέθη

foremata megala megethi 4 - Φορέματα - πουλόβερ σε μεγάλα μεγέθη

Σε όλες μας αρέσει να χαζεύουμε τις πασαρέλες και να ονειρευόμαστε ένα σώμα μοντέλου. Για να πούμε όμως την αλήθεια, η καθεμία από εμάς έχει τα περιττά κιλά της. Αγαπάμε το φαγητό και το σώμα μας δεν μπορεί να το κρύψει αυτό. Ευτυχώς, όμως, υπάρχουν ρούχα και για εμάς, τα οποία είναι μέσα στη μόδα και τονίζουν με όμορφο τρόπο τις καμπύλες μας. Δείτε τα παρακάτω φορέματα- πουλόβερ σε μεγάλα μεγέθη που σας προτείνουμε και δώστε στυλ στις χειμωνιάτικες εμφανίσεις σας.
Αγαπήσαμε πολύ το παρακάτω φόρεμα – πουλόβερ σε μεγάλο μέγεθος. Δένει υπέροχα στη μέση και φτάνει λίγο πάνω από το γόνατο. Τα μανίκια σε τρία τέταρτα μας επιτρέπουν να φορέσουμε πολλά βραχιόλια και να αναδείξουμε το μανικιούρ μας. Φορέστε το με peep- toe γόβες ή booties. Είναι κατάλληλο τόσο για το γραφείο όσο και για έναν καφέ στο κέντρο της πόλης, αρκεί να το συνδυάσετε με τα κατάλληλα αξεσουάρ.

foremata megala megethi 1 - Φορέματα - πουλόβερ σε μεγάλα μεγέθη
Τι θα λέγατε για το παρακάτω φόρεμα – πουλόβερ; Η αλήθεια είναι πως δεν φαίνεται ότι είναι μεγάλου μεγέθους. Μας αρέσει η λεπτομέρεια στο ντεκολτέ αλλά και η καφέ δερμάτινη ζώνη. Φορέστε το με χειμωνιάτικα μποτάκια. Επιλέξτε έντονο μακιγιάζ, τονίζοντας περισσότερο τα χείλη σας και σχηματίστε με το ψαλίδι όμορφες μπούκλες στα μαλλιά σας.
foremata megala megethi 2 - Φορέματα - πουλόβερ σε μεγάλα μεγέθη
Μία όμορφη ιδέα είναι να φορέσετε ένα φόρεμα – πουλόβερ με τζιν παντελόνι. Το παρακάτω ρούχο ταιριάζει τέλεια με παντελόνι καμπάνα. Επιλέξτε ελάχιστα αξεσουάρ καθώς και απαλό μακιγιάζ. Μία κομψή τσάντα είναι σίγουρο πως θα τελειοποιήσει την εμφάνισή σας.
foremata megala megethi 3 - Φορέματα - πουλόβερ σε μεγάλα μεγέθη
Επιλέξτε ουδέτερα χρώματα που θα σας δώσουν την ευκαιρία να φορέσετε εντυπωσιακά αξεσουάρ. Δείτε πόσο όμορφα δένει το γκρι φόρεμα – πουλόβερ με τις μαύρες γόβες και το υπέροχο statement κολιέ.
foremata megala megethi 4 - Φορέματα - πουλόβερ σε μεγάλα μεγέθη
Τέλος, μπορείτε να περιοριστείτε σε μαύρες λεπτομέρειες όπως μία δερμάτινη ζώνη και κομψά, μαύρα booties. Τονίστε τα μάτια σας με μαύρο eyeliner και απλά δείξτε υπέροχες!
foremata megala megethi 5 - Φορέματα - πουλόβερ σε μεγάλα μεγέθηΒρείτε όμορφα μπλουζοφορέματα σε μεγάλα μεγέθη με δωρεάν μεταφορικά στην Ελλάδα εδώ.


Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Katerina on 12 January 2015