Κοντά λευκά φορέματα για βραδινές εξόδους

lefko vradino forema 5 - Κοντά λευκά φορέματα για βραδινές εξόδους

Είναι Παρασκευή βράδυ και έχετε κανονίσει να βγείτε έξω. Όλη την εβδομάδα δουλεύατε σκληρά και νιώθετε πως το βράδυ αυτό σας ανήκει. Αξίζετε και εσείς να περάσετε καλά σε κάποιο πάρτι ή σε ένα νυχτερινό μαγαζί. Μία τέτοια ιδιαίτερη περίσταση απαιτεί και το κατάλληλο φόρεμα. Δείτε διάφορες ιδέες ώστε να φορέσετε κοντά λευκά φορέματα στις βραδινές σας εξόδους.
Κατ’ αρχάς, θα μπορούσατε να φορέσετε ένα πολύ κοντό λευκό φόρεμα από δαντέλα. Αγαπάμε τις λεπτομέρειες στους ώμους και στους μηρούς. Το φόρεμα αυτό κολακεύει τη σιλουέτα και ταιριάζει απίστευτα με κάθε γόβα που έχουμε στο ντουλάπι μας. Μπορείτε να επιλέξετε κάποια ουδέτερη απόχρωση όπως το nude ή να παίξετε με τα χρώματα και να κάνετε τη διαφορά. Επιλέξτε χρυσά κοσμήματα όπως ένα εντυπωσιακό βραχιόλι.

lefko vradino forema 1 - Κοντά λευκά φορέματα για βραδινές εξόδους
Αναδείξτε την πλάτη σας με ένα λευκό κοντό φόρεμα με ιδιαίτερη λεπτομέρεια στο πίσω μέρος. Αφήστε τα μαλλιά σας λυτά ή δέστε τα σε ένα κομψό chignon. Επιλέξτε γόβες με μπαρέτα και απολαύστε την υπέροχη βραδιά που έχετε μπροστά σας στο πλήρες.
lefko vradino forema 2 - Κοντά λευκά φορέματα για βραδινές εξόδους
Επιπλέον, μπορείτε να φορέσετε ένα φόρεμα σε άλφα γραμμή με πιέτες. Το φόρεμα αυτό θα τονίσει με υπέροχο τρόπο τη μέση σας αλλά και τα μακριά πόδια σας. Επιλέξτε εντυπωσιακές γόβες στο χρώμα της επιλογής σας. Εμάς πάντως μας άρεσαν πολύ τα ψηλοτάκουνα πέδιλα με το έντονο κόκκινο χρώμα.
lefko vradino forema 3 - Κοντά λευκά φορέματα για βραδινές εξόδους
Αναδείξτε την ρομαντική πλευρά σας με ένα κοντό λευκό φόρεμα από δαντέλα. Τα μανίκια σε τρία τέταρτα είναι υπέροχα και συνδυάζονται με όμορφα αξεσουάρ και γλυκό μακιγιάζ. Αφήστε τα μαλλιά σας λυτά σε ένα επιμελώς ατημέλητο look ή δέστε τα σε περίτεχνες πλεξούδες.
lefko vradino forema 4 - Κοντά λευκά φορέματα για βραδινές εξόδους
Τέλος, μπορείτε να επιλέξετε το παρακάτω αμάνικο φόρεμα με τις υπέροχες λεπτομέρειες και την δαντέλα. Μαζέψτε τα μαλλιά σας και είναι σίγουρο πως θα αποπνέετε έναν υπέροχο αέρα εποχής. Είναι σίγουρο πως με αυτό το φόρεμα θα απολαύσετε την βραδινή σας έξοδο και θα ανυπομονείτε για την επόμενη!
lefko vradino forema 5 - Κοντά λευκά φορέματα για βραδινές εξόδους


Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Katerina on 11 January 2015