X
    Categories: Casual

Φορέματα Stradivarius άνοιξη 2016

Υπέροχα τα νέα φορέματα Stradivarius της συλλογής άνοιξη 2016! Μεγάλη ποικιλία σε χρώματα, εμπριμέ, floral μοτίβα και ριγέ prints, σχέδια τα οποία μπορούν να  δώσουν μια χαρούμενη αλλά και ρομαντική νότα στο style μας. Τα φορέματα Stradivarius είναι ένα ρούχο απόλυτα θηλυκό που μπορεί να μας συνοδεύσει σε κάθε μας έξοδο για ένα άνετο style. Ας διαλέξουμε ποιο φόρεμα  Stradivarius μας ταιριάζει!

Τα ριγέ prinds φορέματα Stradivarius είναι το απόλυτο mast have για αυτή την σεζόν. Συνδυάστε το με ένα φουλάρι σε ροζ παστέλ απόχρωση και σίγουρα θα σας δώσει ένα μοναδικό style!

Ένα ρούχο που μας θυμίζει vintage εποχές! Τα φορέματα Stradivarius με floral μοτίβο μας βάζουν στο κλήμα της άνοιξης και μας προσφέρουν ένα ρομαντικό style.

Δεν θα μπορούσε να λείπει το παιχνιδιάρικο style από τα φορέματα Stradivarius! Τα πουά μοτίβο μπορούν να συνδυαστούν εύκολα με ένα denim jacket και να σας συνοδεύσουν σε κάθε πρωινή σας έξοδο.

Τα midi φορέματα Stradivarius είναι από τα αγαπημένα μας κομμάτια καθώς μπορούν να συνδυαστούν με κάθε μας παπούτσι και μπορούν να μας βγάλουν ασπροπρόσωπες σε κάθε περίσταση.

Υπέροχα είναι και φέτος τα denim φορέματα Stradivarius τα οποία μπορούν να συνδυαστούν εύκολα με ότι τοπάκι κι αν βάλουμε!

Ένα ιδιαίτερο κομμάτι είναι το φούτερ φόρεμα Stradivarius με πλισέ τελείωμα ,ένα ρούχο που σου δίνει sport εμφάνιση.

Καλοκαιρινή διάθεση θυμίζουν τα φορέματα Stradivarius με ριγέ μοτίβο καθώς είναι γεμάτα χρώματα.

Ρομαντικό και πολύ θηλυκό το φόρεμα Stradivarius με floral μοτίβο και ανοίγματα στους ώμους. Η επιλογή είναι δική σας!

Katerina:
Related Post