X
    Categories: Casual

6 boho φορέματα για το καλοκαίρι

Κάθε καλοκαίρι, περιμένουμε πώς και πώς για να ντυθούμε με boho φορέματα και να αναδείξουμε την πιο θηλυκή πλευρά μας. Συνήθως έχουμε στο μυαλό μας τα maxi boho φορέματα που όμως δεν ταιριάζουν σε όλες.

Σήμερα θα δούμε 5 boho φορέματα με διαφορετικά στιλ για να διαλέξεις το δικό σου αγαπημένο και να το συνδυάσεις με τα σωστά αξεσουάρ.

Το κοντό boho φόρεμα με πιέτες και τριγωνικό μπούστο είναι κλασική επιλογή και θα το βάλεις και με άλλους τρόπους. Συνδύασε ένα ανάλογο φόρεμα σε παστέλ απόχρωση με δερμάτινα σανδάλια που δένουν μέχρι ψηλά στο γόνατο και ένα μονόχρωμο headband.

Τα κοντά φαρδιά boho φορέματα με τεράστια μανίκια, off shoulder στιλ και ένα ψυχεδελικό print, είναι τα 70s κομμάτια που όλες θέλουν να έχουν στην ντουλάπα τους. Θα το συνδυάσεις με δερμάτινα σανδάλια, μία ίδια ζώνη και ένα καπέλο fedora σε γήινους τόνους. Πάρε μία τσάντα ώμου με κρόσσια και βάλε απαλό κόκκινο κραγιόν.

Το maxi boho φόρεμα με δύο σκισίματα στα πόδια μέχρι ψηλά είναι new entry στα boho φορέματα και το αγαπάμε γιατί είναι σε ethnic print και θα το βάλουμε όλες τις ώρες της μέρας. Ο πιο boho συνδυασμός περιλαμβάνει δερμάτινα μαύρα σανδάλια, ένα fun headband και ένα clutch bag με κρόσσια.

Το μακρύ boho φόρεμα με γυμνή πλάτη και γήινη απόχρωση είναι ένα κομμάτι που ίσως έχεις ήδη στην ντουλάπα σου. Μπορείς να το βάλεις με casual τρόπο με λευκά converse και ένα τζιν μπουφάν ή να το κάνεις πιο βραδινό με δερμάτινα σανδάλια ή λευκά flatforms με χρυσές λεπτομέρειες και ένα λευκό headband.

Ένα μακρύ λευκό boho φόρεμα που μπορεί να φορεθεί ακόμα και ως νυφικό. Είναι λιτό, απλό και κολακεύει κάθε σωματότυπο ή τύπο δέρματος. Συνδύασε με δερμάτινα σανδάλια με πολύτιμες πετρούλες και βάλε ένα statement necklace σε έντονο χρώμα. Εναλλακτικά, βάλε ένα καπέλο fedora που σε προστατεύει κι από τον ήλιο.

Katerina:
Related Post