Φορέστε φορέματα με κεντήματα

forema me kentimata 4 - Φορέστε φορέματα με κεντήματα

Τα φορέματα με κεντήματα ελκύουν κάθε γυναίκα. Μας ταξιδεύουν σε μία άλλη εποχή και νιώθουμε υπερβολικά όμορφα σε αυτά. Είναι υπέροχα για την άνοιξη και το καλοκαίρι αλλά μπορούν να φορεθούν και τον χειμώνα. Δείτε μερικές ιδέες και εμπνευστείτε για τις επόμενες εμφανίσεις σας.
Κατ’ αρχάς, επιλέξτε ένα λευκό μίνι φόρεμα με καλόγουστα κεντήματα στην περιοχή του ντεκολτέ και των καρπών. Σηκώστε τα μαλλιά σας σε περίτεχνα χτενίσματα όπως ένα ρομαντικό chignon ή ένα γλυκό bun και απολαύστε τις ηλιόλουστες μέρες της άνοιξης.
forema me kentimata 1 - Φορέστε φορέματα με κεντήματα
Εκφράστε την μποέμικη διάθεσή σας με ένα μαύρο φόρεμα με κεντήματα και ντελικάτες λεπτομέρειες. Φορέστε μαύρες knee high κάλτσες και χειμωνιάτικα μποτάκια. Αφήστε τα μαλλιά σας σε ένα επιμελώς ατημέλητο look. Επιλέξτε ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ και τονίστε τα μάτια σας με μαύρο eyeliner, δίνοντάς τους το winged- eye look.
forema me kentimata 4 - Φορέστε φορέματα με κεντήματα
Επιλέξτε ένα απλό λευκό φόρεμα από δαντέλα με ρομαντικά κεντήματα. Αφήστε τα μαλλιά σας στο φυσικό τους look, φορέστε τα αγαπημένα σας motorcycle boots και κάντε βόλτες στο κέντρο της πόλης με ακαταμάχητα ρομαντική διάθεση. Επιλέξτε ουδέτερο μακιγιάζ ή μην βαφτείτε καθόλου, στρέφοντας την προσοχή των άλλων στο υπέροχο φόρεμά σας.
forema me kentimata 5 - Φορέστε φορέματα με κεντήματα
Αγαπάμε ιδιαίτερα το παρακάτω maxi φόρεμα με τα κεντημένα τριαντάφυλλα σε μαύρο φόντο. Είναι κατάλληλο για κάθε περίσταση, είτε για μία casual εμφάνιση είτε για μία βραδινή έξοδο. Μη φορέσετε καθόλου κοσμήματα καθώς θέλετε η προσοχή των άλλων να εστιάζεται στο φόρεμά σας. Σηκώστε τα μαλλιά σας σε ένα αυστηρό chignon, φορέστε κομψές γόβες ή πλατφόρμες και απλά, δείξτε υπέροχη.
forema me kentimata 2 - Φορέστε φορέματα με κεντήματα
Τέλος, εκφράστε την ethnic διάθεσή σας με ένα μίνι φόρεμα με όμορφα κεντήματα. Δέστε τα μαλλιά σας σε μία επιμελώς ατημέλητη κοτσίδα ή σε ένα ψαροκόκαλο. Συνδυάστε με ασορτί τσάντα, περίτεχνα κοσμήματα και γλυκές πλατφόρμες. Η τέλεια εμφάνιση για τις καλοκαιρινές διακοπές σας σε ένα ελληνικό νησί ή ακόμη και στο εξωτερικό.
forema me kentimata 3 - Φορέστε φορέματα με κεντήματα


Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Katerina on 2 January 2015