Φορέματα Victoria Beckham άνοιξη καλοκαίρι 2015

foremata Victoria Beckham anoiksi kalokairi 2015 3 - Φορέματα Victoria Beckham άνοιξη καλοκαίρι 2015

Η Victoria Beckham είναι γνωστή για το μινιμαλιστικό της στυλ αλλά και το καλό της γούστο στον χώρο της μόδας. Αποτελεί πρότυπο για πολλές γυναίκες στο κόσμο και πραγματικά ανυπομονούμε για την κάθε της εμφάνιση. Αγαπάμε τα ρούχα της, τα οποία εκφράζουν απλότητα και ταυτόχρονα αρχοντιά και κομψότητα. Δείτε μερικά από τα φορέματα Victoria Beckham άνοιξη καλοκαίρι 2015 και βρείτε ποιο σας αρέσει περισσότερο.
Μας άρεσε ιδιαίτερα ένα μαύρο μίνι φόρεμα με χαρακτηριστική μπορντό ρίγα στο τελείωμα. Είναι απλό και απέριττο. Ταιριάζει απίστευτα σε γυναίκες δυναμικό χαρακτήρα και μινιμαλιστικό στυλ στο ντύσιμο. Συνδυάζεται με εκκεντρικά παπούτσια, όπως τα παρακάτω σανδάλια- πλατφόρμες και αυστηρό χτένισμα.
foremata Victoria Beckham anoiksi kalokairi 2015 1 - Φορέματα Victoria Beckham άνοιξη καλοκαίρι 2015
Πόσο μας άρεσε ένα μπεζ στενό φόρεμα με V λαιμό! Αγαπάμε τις γεωμετρικές λεπτομέρειες στις αποχρώσεις του μαύρου και του άσπρου. Το φόρεμα είναι φτιαγμένο από μετάξι και αγκαλιάζει με χάρη το σώμα μας. Αποτελεί το ιδανικό φόρεμα για το γραφείο αλλά και για διάφορα επαγγελματικά ραντεβού.
foremata Victoria Beckham anoiksi kalokairi 2015 2 - Φορέματα Victoria Beckham άνοιξη καλοκαίρι 2015
Ξεφεύγοντας από τα όρια των συντηρητικών χρωμάτων, το επόμενο φόρεμα έχει έντονη ροζ απόχρωση φτάνοντας στην παλέτα του νέον. Μας αρέσουν τα κοντά μανίκια και η στρογγυλή λαιμόκοψη. Έχει τη δική του ζώνη, η οποία είναι δίχρωμη και μεταλλική. Το φόρεμα συνδυάζεται με πολύ απαλό βάψιμο και λιτό χτένισμα.
foremata Victoria Beckham anoiksi kalokairi 2015 3 - Φορέματα Victoria Beckham άνοιξη καλοκαίρι 2015
Ένα ροζ wrap φόρεμα σε λευκό φόντο είναι το ιδανικό για την περίοδο άνοιξη καλοκαίρι του 2015. Φτάνει μέχρι το γόνατο και έχει μία λεπτή ζώνη η οποία τονίζει υπέροχα τη μέση. Ο οίκος Victoria Beckham το συνδύασε με σανδάλια πλατφόρμες, τα οποία πιστεύουμε πως ταιριάζουν απόλυτα με το φόρεμα!
foremata Victoria Beckham anoiksi kalokairi 2015 4 - Φορέματα Victoria Beckham άνοιξη καλοκαίρι 2015
Τέλος, ξεχωρίσαμε και το μίνι λευκό φόρεμα με τα μακριά μανίκια και την στρογγυλή λαιμόκοψη. Είναι απλό, από σταθερό ύφασμα και μπορεί να φορεθεί με πολύ εκκεντρικό παπούτσι. Ο οίκος Victoria Beckham το παρουσίασε με flat λευκό παπούτσι.
foremata Victoria Beckham anoiksi kalokairi 2015 5 - Φορέματα Victoria Beckham άνοιξη καλοκαίρι 2015


Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Katerina on 25 February 2015