Φορέματα Ralph Lauren άνοιξη 2015

foremata Ralph Lauren anoiksi 2015 5 - Φορέματα Ralph Lauren άνοιξη 2015

Η γυναίκα Ralph Lauren χαρακτηρίζεται από κομψότητα και καλό γούστο. Είναι δυναμική, όμορφη και φροντίζει τον εαυτό της σε κάθε περίσταση. Εάν οι ιδιότητες αυτές ανήκουν και στη δική σας προσωπικότητα, τότε θα ενθουσιαστείτε με τα φορέματα που παρουσίασε ο οίκος Ralph Lauren για την άνοιξη 2015. Ρίξτε μία ματιά και αποφασίστε ποιο σας αρέσει πιο πολύ.
Μας άρεσε ιδιαίτερα το φόρεμα- πουκάμισο στην λαδί «στρατιωτική» απόχρωση. Φέρνει μαζί του έναν αέρα από σαφάρι και ταιριάζει απίστευτα με δερμάτινα ψηλοτάκουνα πέδιλα. Συνδυάζεται με κοσμήματα στον λαιμό και στα αυτιά καθώς και με αυστηρό χτένισμα, το οποίο τονίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου.
foremata Ralph Lauren anoiksi 2015 1 - Φορέματα Ralph Lauren άνοιξη 2015
Και τι θα λέγατε για το υπέροχο μαύρο φόρεμα από μετάξι; Είναι πολύ κομψό και αγκαλιάζει με χάρη το γυναικείο σώμα. Φορέστε φαρδιά ζώνη και βαριά κοσμήματα. Αγαπήσαμε πολύ τον συνδυασμό του φορέματος με κροκό peep- toe πέδιλα.
foremata Ralph Lauren anoiksi 2015 2 - Φορέματα Ralph Lauren άνοιξη 2015
Το παρακάτω φόρεμα του οίκου Ralph Lauren είναι το ιδανικό για ανοιξιάτικες βραδινές εμφανίσεις. Κεντητές λεπτομέρειες με χάντρες και πούλιες στολίζουν τον λαιμό και την περιοχή του ντεκολτέ. Το απαλό μπεζ χρώμα ταιριάζει με κάθε επιδερμίδα και κολακεύει κάθε γυναίκα. Αν και η λεπτομέρειες στο επάνω μέρος του φορέματος είναι περίτεχνες, το ρούχο μπορεί να συνδυαστεί άνετα με βαριά σκουλαρίκια.
foremata Ralph Lauren anoiksi 2015 3 - Φορέματα Ralph Lauren άνοιξη 2015
Ένα λευκό αέρινο φόρεμα από μετάξι με χαρακτηριστικό σχέδιο στο κοντό μανίκι είναι ένα ακόμη ρούχο που θα εκφράζει την γυναίκα του Ralph Lauren. Ένα κομψό άνοιγμα στην πλάτη δείχνει απίστευτα όμορφα με το σύνολο και μάλιστα σε συνδυασμό με το βαθύ κόψιμο στο κάτω μέρος.
foremata Ralph Lauren anoiksi 2015 4 - Φορέματα Ralph Lauren άνοιξη 2015
Τέλος, ο οίκος επέλεξε το έντονο κίτρινο για ένα φόρεμα αρχαιοελληνικού στυλ. Με ένα μανίκι, πολλές κεντημένες χρωματιστές χάντρες και πτυχώσεις, το φόρεμα είναι ιδιαίτερα κομψό και καλόγουστο. Συνδυάζεται με κολιέ και σκουλαρίκια και αυστηρή αλογοουρά ή chignon. Μπορεί να φορεθεί με ψηλά δερμάτινα πέδιλα ή κομψές σκουρόχρωμες γόβες.
foremata Ralph Lauren anoiksi 2015 5 - Φορέματα Ralph Lauren άνοιξη 2015


Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Katerina on 4 March 2015