Φορέματα Laura Biagiotti άνοιξη καλοκαίρι 2015

foremata Laura Biagiotti anoiksi kalokairi 2015 - Φορέματα Laura Biagiotti άνοιξη καλοκαίρι 2015

Τα φορέματα για την άνοιξη του 2015 χαρακτηρίζεται από έντονα χρώματα, λουλούδια και έντονα μοτίβα. Εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελεί ο οίκος Laura Biagiotti, ο οποίος είναι γνωστός για τα φορέματα με ζωηρές αποχρώσεις και όμορφα σχέδια. Πραγματικά, η ανοιξιάτικη συλλογή μας ενθουσίασε ιδιαίτερα. Δείτε μερικά φορέματα και αποφασίστε ποιο σας αρέσει περισσότερο.
Κατ’ αρχάς, αγαπήσαμε το παρακάτω φόρεμα με τις γλυκές πλεκτές λεπτομέρειες. Το φόρεμα είναι κοντό, φτάνοντας μέχρι το μηρό, και πλεκτά στο τελείωμα. Οι χαρούμενες αποχρώσεις του γαλάζιου, του κίτρινου και του ροζ συνδυάζονται αρμονικά και κάνουν υπέροχη αντίθεση στο μπεζ φόντο.
foremata Laura Biagiotti anoiksi kalokairi 2015 1 - Φορέματα Laura Biagiotti άνοιξη καλοκαίρι 2015
Τι θα λέγατε για το παρακάτω φόρεμα με τα έντονα σχέδια και χρώματα; Μας άρεσαν πολύ οι εναλλαγές των μοτίβων και οι συνδυασμοί των χρωμάτων. Το φόρεμα είναι αμάνικο και έχει άνισο τελείωμα. Συνδυάζεται τέλεια με ανοιξιάτικες γόβες σε χαρούμενα χρώματα και είναι το ιδανικό ρούχο για κάθε περίσταση.
foremata Laura Biagiotti anoiksi kalokairi 2015 2 - Φορέματα Laura Biagiotti άνοιξη καλοκαίρι 2015
Μας άρεσε πολύ και το παρακάτω ριχτό φόρεμα που φτάνει μέχρι την γάμπα. Έχει υπέροχες αποχρώσεις στα χρώματα του γαλάζιου και του σομόν με υπέροχα λουλούδια. Συνδυάζεται με χρυσά αξεσουάρ, τόσο παπούτσια όσο και ζώνη ή τσάντα. Δοκιμάστε νέες εμφανίσεις ακολουθώντας πιστά τη μόδα με τα φορέματα του οίκου Laura Biagiotti.
foremata Laura Biagiotti anoiksi kalokairi 2015 3 - Φορέματα Laura Biagiotti άνοιξη καλοκαίρι 2015
Το παρακάτω φόρεμα μας θύμισε τον αέρα μίας άλλης εποχής. Τονίζει όμορφα τη μέση και έχει άλφα γραμμή, φτάνοντας λίγο κάτω από το γόνατο. Ο συνδυασμός των χρωμάτων είναι εξαίσιος αλλά την καρδιά μας έκλεψε η γλυκιά λεπτομέρεια στο ένα μανίκι που δένει το φόρεμα μέχρι το στήθος.
foremata Laura Biagiotti anoiksi kalokairi 2015 4 - Φορέματα Laura Biagiotti άνοιξη καλοκαίρι 2015
Τέλος, μη διστάσετε να προσθέσετε στην γκαρνταρόμπα σας ένα ανάλαφρο φόρεμα με όμορφα χρώματα και άνισο τελείωμα. Αγαπάμε τη γλυκιά λεπτομέρεια στο λαιμό και τα μανίκια σε στυλ «νυχτερίδα που φτάνουν κάτω από τον αγκώνα. Ταιριάζει με κάθε παπούτσι και είναι το ιδανικό για υπέροχες ανοιξιάτικες εμφανίσεις!
foremata Laura Biagiotti anoiksi kalokairi 2015 5 - Φορέματα Laura Biagiotti άνοιξη καλοκαίρι 2015


Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Katerina on 4 February 2015