Φορέματα Alberta Ferretti άνοιξη καλοκαίρι 2015

foremata Alberta Ferretti anoiksi kalokairi 2015 5 - Φορέματα Alberta Ferretti άνοιξη καλοκαίρι 2015

Η αλήθεια είναι πως αγαπάμε πολύ τα έντονα χρώματα. Τονίζουν τη σιλουέτα μας και μας προσδίδουν την επιθυμητή ανοιξιάτικη διάθεση. Τα φορέματα της γνωστής σχεδιάστριας Alberta Ferretti είναι ακριβώς αυτό που θέλουμε για την φετινή άνοιξη, με έντονα χρώματα και περίτεχνα σχέδια. Δείτε μερικά από αυτά και επιλέξτε το αγαπημένο σας.
Τι θα λέγατε για ένα κοντό casual φόρεμα που συνδυάζει το γλυκό ροζ με το μοβ; Μας άρεσε ιδιαίτερα το ιριδίζον σχέδιο στην περιοχή του μπούστου αλλά και το κόψιμο του λαιμού σε στυλ χαμόγελο. Το φόρεμα παρουσιάστηκε με ψηλοτάκουνα πέδιλα σε παρόμοιες αποχρώσεις και σκοπεύουμε να το φορέσουμε έτσι ακριβώς.
foremata Alberta Ferretti anoiksi kalokairi 2015 1 - Φορέματα Alberta Ferretti άνοιξη καλοκαίρι 2015
Πανέμορφο είναι και το κοντό μοβ φόρεμα με V ντεκολτέ. Έχει πολύπλοκα σχέδια στο μπροστινό μέρος, τα οποία συνδυάζουν το κόκκινο χρώμα με το κίτρινο και το σκούρο μπλε. Συνδυάστε τα με ένα γλυκό παπούτσι σε ασημί χρώμα, όπως έκανε και ο οίκος Alberta Ferretti και κάντε μοναδικές εμφανίσεις την προσεχή άνοιξη!
foremata Alberta Ferretti anoiksi kalokairi 2015 2 - Φορέματα Alberta Ferretti άνοιξη καλοκαίρι 2015
Πόσο αγαπήσαμε το κατακόκκινο evening dress! Έχει υπέροχες λεπτομέρειες από δαντέλα και V κόψιμο τόσο στο ντεκολτέ όσο και στην πλάτη. Το φόρεμα αυτό συνδυάζεται με χαλαρό chignon, μαύρη μυτερή γόβα και winged- eye look με μαύρο eyeliner.
foremata Alberta Ferretti anoiksi kalokairi 2015 3 - Φορέματα Alberta Ferretti άνοιξη καλοκαίρι 2015
Ένα maxi βραδινό φόρεμα που συνδυάζει αποχρώσεις του μοβ είναι η επιτομή του ρομαντικού στυλ. Αγαπάμε τα μακριά διαφανή μανίκια και τα γλυκά χρώματα. Το φόρεμα μπορεί να φορεθεί σε συνδυασμό με ένα updo ή με μαλλιά λυτά σε χαλαρές μπούκλες. Φορέστε κομψές γόβες, πάρτε μαζί σας έναν ταιριαστό φάκελο και κλέψτε την παράσταση στην επόμενη βραδινή έξοδο!
foremata Alberta Ferretti anoiksi kalokairi 2015 4 - Φορέματα Alberta Ferretti άνοιξη καλοκαίρι 2015
Τέλος, στις βραδινές εμφανίσεις σας την προσεχή άνοιξη μη διστάσετε να προσθέσετε μία ροκ πινελιά, φορώντας ένα σκούρο ανθρακί φόρεμα. Συνδυάστε το με gladiator ψηλοτάκουνα σανδάλια, με ένα αυστηρό bun και smokey eye looks. Είναι σίγουρο πως θα δείξετε υπέροχες!
foremata Alberta Ferretti anoiksi kalokairi 2015 5 - Φορέματα Alberta Ferretti άνοιξη καλοκαίρι 2015


Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Katerina on 5 March 2015