Φορέματα για υπέροχο street style τον χειμώνα

xeimoniatika foremata street style 5 - Φορέματα για υπέροχο street style τον χειμώνα

Το street style μας ελκύει ιδιαίτερα διότι συνδυάζει την κομψότητα με την άνεση. Μπορεί να φορεθεί σε κάθε περίσταση και ταιριάζει σε κάθε γυναίκα. Ας δούμε λοιπόν κάποια φορέματα τα οποία θα μας επιτρέψουν να εφαρμόσουμε με επιτυχία το street style τον φετινό χειμώνα.
Το total black ντύσιμο είναι must για το street style. Εκφράζει καλό γούστα και αρχοντιά. Ταυτόχρονα, μας βγάζει από την δύσκολη θέση όταν δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε. Συνδυάστε λοιπόν ένα μαύρο κοντό φόρεμα με ζιβάγκο με ένα μαύρο ριχτό παλτό και μαύρα μποτάκια με χοντρό τετράγωνο τακούνι. Αφήστε λυτά τα μαλλιά σας και βαφτείτε ελάχιστα ή και καθόλου.
xeimoniatika foremata street style 1 - Φορέματα για υπέροχο street style τον χειμώνα
Ένα φόρεμα πουλόβερ με μεγάλο ζιβάγκο θα σας κρατήσει ζεστές κατά την διάρκεια του χειμώνα. Συνδυάστε το με μαύρες knee high μπότες και αποδείξτε πόσο σικάτο είναι το street style ντύσιμο.
xeimoniatika foremata street style 2 - Φορέματα για υπέροχο street style τον χειμώνα
Και τι θα λέγατε για ένα κοντό καρό φόρεμα το οποίο θυμίζει Σκωτία. Συνδυάστε το με ψηλές μπότες που φτάνουν μέχρι τον μηρό και δέστε τα μαλλιά σας σε μία περίτεχνη κοτσίδα. Πάρτε μαζί σας έναν κυπαρισσί φάκελο και βαφτείτε με καλλυντικά στις αποχρώσεις του κοραλλί ή του ροδακινί.
xeimoniatika foremata street style 3 - Φορέματα για υπέροχο street style τον χειμώνα
Δώστε στην εμφάνισή σας μία νότα εποχής φορώντας ένα floral midi φόρεμα με vintage σχέδια και χρώματα. Συνδυάστε το με μαύρα ψηλοτάκουνα oxfords. Αφήστε τα μαλλιά σας λυτά, στο φυσικό τους look, και βαφτείτε σε natural style, τονίζοντας τα φρύδια σας και τα χείλη σας. Πάρτε μαζί σας έναν κομψό φάκελο και κάντε πρωτότυπες street style εμφανίσεις!
xeimoniatika foremata street style 4 - Φορέματα για υπέροχο street style τον χειμώνα
Τέλος, μη διστάσετε να φορέσετε ένα tweed φόρεμα το οποίο μοιάζει πολύ με ταγιέρ. Συνδυάστε το με κομψές γόβες και ένα clutch. Χτενίστε τα μακριά σας μαλλιά σε ένα φυσικό style με λίγο αφρό και βαφτείτε ελάχιστα. Κάντε βόλτες στο κέντρο της πόλης και αναδείξτε το street style σε όλο του το μεγαλείο!
xeimoniatika foremata street style 5 - Φορέματα για υπέροχο street style τον χειμώνα


Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Katerina on 26 January 2015