Τα φορέματα που ζηλέψαμε από την Carrie Bradshaw

foremata Carrie Bradshaw 5 - Τα φορέματα που ζηλέψαμε από την Carrie Bradshaw

Όσες γυναίκες έχουν παρακολουθήσει με μανία το Sex and the city (και είμαστε πολλές) λάτρεψαν τη σειρά για τις ιστορίες των 4 γυναικών, αλλά κατά βάση για το στιλ της Carrie Bradshaw, κατά κόσμον Sarah Jessica Parker. Είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσεις κάποιο ρούχο από τη σειρά αφού τα έχει βάλει όλα. Από 80s dresses, μέχρι νυφικά και καπέλα με παγώνι. Παρόλα αυτά, εμείς καταφέραμε να ξεχωρίσουμε μερικά από τα φορέματα που μας έκαναν να ζηλέψουμε με το που τα είδαμε.
foremata Carrie Bradshaw 1 - Τα φορέματα που ζηλέψαμε από την Carrie Bradshaw
Ένα από τα πολλά φορέματα που είδαμε στην πρώτη ταινία. Πράσινο floral σε midi γραμμή και μαύρη δερμάτινη ζώνη με τρουκς. Ολοκλήρωσε το στιλ με μία καταπληκτική αμάνικη καμπαρντίνα.
foremata Carrie Bradshaw 2 - Τα φορέματα που ζηλέψαμε από την Carrie Bradshaw
Αυτό το ροζ φόρεμα είναι σαν το κλασικό μαύρο που επιλέγεις για να κάνεις office style. Κάνε κι εσύ την ανατροπή με χρωματιστό φόρεμα που έχει μία edgy ζώνη στη μέση και αλογοουρά για ένα πιο casual look.
foremata Carrie Bradshaw 3 - Τα φορέματα που ζηλέψαμε από την Carrie Bradshaw
Το γνωστό φόρεμα εφημερίδα. Ένα στιλ που αγαπήθηκε πολύ στα 90s και καθιέρωσε η SJP μέσα από τη σειρά. Τώρα προσέξαμε ότι απεικονίζει το πρόσωπο του αμφιλεγόμενου σχεδιαστή John Galliano.
foremata Carrie Bradshaw 4 - Τα φορέματα που ζηλέψαμε από την Carrie Bradshaw
Στη δεύτερη ταινία πραγματοποίησε ακόμα πιο εντυπωσιακές εμφανίσει ένεκα του σκηνικού στο Abu Dhabi. Θαυμάσαμε το κουφετί φόρεμα μέχρι το γόνατο με έναν ώμο αλλά και το τουρμπάνι που συνόδεψε την υπέροχη εμφάνισή της.
foremata Carrie Bradshaw 5 - Τα φορέματα που ζηλέψαμε από την Carrie Bradshaw
Ποιά μπορεί να ξεχάσει το λευκό στενό φόρεμα με το υπερμέγεθες λουλούδι στο πέτο; Και ποιά δεν παραδέχεται ότι δύσκολα το φοράς αν δεν είσαι η Sarah Jessica Parker;
foremata Carrie Bradshaw 6 - Τα φορέματα που ζηλέψαμε από την Carrie Bradshaw
Το φόρεμα που έβαλε όταν κατέφτασε στο Παρίσι θα μπορούσε να γίνει και αφίσα στην κρεβατοκάμαρά μας. Ένα πραγματικά παριζιάνικο στιλ που συνδυάζει δύο διαφορετικές ρίγες. Στο κομμάτι της φούστας είναι κάθετη (ώστε να της προσθέτει λίγο παραπάνω ύψος) και πιο λεπτή οριζόντια στην μπλούζα. Η απίθανη μπουτονιέρα δημιούργησε ένα αξέχαστο Carrie Bradshaw look.


Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Katerina on 15 December 2014