Τα φορέματα που αγαπήσαμε για το φθινόπωρο 2014

forema Burberry Pre Fall 2014 - Τα φορέματα που αγαπήσαμε για το φθινόπωρο 2014

Ως γυναίκες αγαπάμε πολύ τα φορέματα. Κολακεύουν σχεδόν όλους τους τύπους σώματος αρκεί να βρούμε το σωστό ρούχο. Ψάξαμε και βρήκαμε τι κυκλοφόρησε στις πασαρέλες τις περασμένες εβδομάδες και θέλουμε να τα μοιραστούμε μαζί σας.

forema Lanvin 1 - Τα φορέματα που αγαπήσαμε για το φθινόπωρο 2014

Κατ’ αρχήν, αγαπήσαμε το αμάνικο μαύρο φόρεμα του οίκου Lanvin. Κολακεύει το σώμα και υποστηρίζει δυναμικά το αντρόγυνο look που θα φορεθεί πολύ φέτος το χειμώνα. Δοκιμάστε το με μαύρα μποτάκια ή ψηλές μπότες, αυστηρή αλογοουρά και απαλό βάψιμο σε nude αποχρώσεις.

Rosie Huntington Whiteley forema Chloe2 - Τα φορέματα που αγαπήσαμε για το φθινόπωρο 2014

Εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση της Rosie Huntington- Whiteley, ενάμιση μήνα πριν σε event, η οποία φόρεσε ένα φόρεμα Chloe, από την φθινοπωρινή συλλογή του 2014. Το φόρεμα ακανόνιστο τελείωμα, σχέδιο animal print και ύψος λίγο ψηλά από το γόνατο ήταν ιδιαίτερα κολακευτικό για το 27χρονο μοντέλο. Συνδύασε υπέροχα το ντύσιμο της με ψηλές ταμπά μπότες μέχρι το γόνατο.

forema Burberry Pre Fall 2014 - Τα φορέματα που αγαπήσαμε για το φθινόπωρο 2014

Υπέροχο για μία αξέχαστη εμφάνιση στο γραφείο είναι το νέο φόρεμα που παρουσίασε η Burberry. Με τιρκουάζ απόχρωση και φτιαγμένο από σιφόν θα προσδώσει ζωντάνια και ανάλαφρη διάθεση σε μία δύσκολη ημέρα στη δουλειά. Συνδυάστε το με μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες, μεγάλη μαύρη τσάντα και ανέμελο look στα μαλλιά. Επιλέξτε βάψιμο με ουδέτερα χρώματα ώστε να αναδεικνύεται η λάμψη του φορέματος.

forema Prorsum Fall 2014 - Τα φορέματα που αγαπήσαμε για το φθινόπωρο 2014

Μας άρεσε και το εμπριμέ φόρεμα της φθινοπωρινής σειράς της Burberry. Η ανάμειξη του σκούρου μπλε και του μαύρου με κυπαρισσι, μουσταρδί και πορτοκαλί είναι ιδανική για γυναίκες με δυναμισμό και έντονη προσωπικότητα. Δεν ξεχνάμε και την τοποθέτηση λεπτής ζώνης με πιο ανοιχτές παλ αποχρώσεις που δίνει μια ζωηρή αντίθεση. Θα το φορέσουμε σε βραδινές εμφανίσεις αλλά και σε επίσημα ραντεβού στη δουλειά.

forema Prada 6 - Τα φορέματα που αγαπήσαμε για το φθινόπωρο 2014

Τέλος, ξεχωρίσαμε από την collection του οίκου Prada το πολύχρωμο φόρεμα που αποπνέει μία funky, παιχνιδιάρικη διάθεση. Θα το συνδυάσουμε με τις κλασσικές, μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες μας. Ταιριάζει, επίσης, πολύ μακιγιάζ με έντονο το eyeliner.


Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Katerina on 3 October 2014