Τα ρομαντικά και grunge ταρτάν φορέματα

romantic and grunge tartan dresses 4 - Τα ρομαντικά και grunge ταρτάν φορέματα

Το καρό ή σκωτσέζικο ταρτάν είναι ένα σχέδιο που θα βρεις σίγουρα σε κάθε γυναικεία, ανδρική και παιδική ντουλάπα. Είτε σε καλοκαιρινό πουκάμισο, είτε σε τσάντα, σε παλτό, σε κολάν, σε γόβες, αλλά και σε φορέματα. Το σήμα κατατεθέν των Σκωτσέζων, (μία βόλτα στο Εδιμβούργο θα σε πείσει) είναι ένα διαχρονικό στοιχείο της μόδας, που προσαρμόζεται και μεταβάλλεται με το πέρασμα των χρόνων.
Τα ταρτάν φορέματα είναι σίγουρα μια επιλογή πασπαρτού επειδή μπορεί να αλλάξει τελείως στιλ, ανάλογα με το layering και τα αξεσουάρ που θα προσθέσεις στο σύνολο. Από κομψό και αριστοκρατικό, μπορεί να γίνει casual και grunge. Oι σταθερά αγαπημένες επιλογές των γυναικών είναι το κόκκινο καρό, με το μπλε και το πράσινο να ακολουθούν περήφανα.
romantic and grunge tartan dresses 2 - Τα ρομαντικά και grunge ταρτάν φορέματα
Ο γιακάς και το σκούρο μπλε με πράσινο δίνουν μία vintage νότα σε ένα φόρεμα που φοριέται άνετα όλη τη μέρα. Ο κότσος και ένα ζευγάρι μαύρες γόβες σε μεταφέρουν σε άλλες πιο ρομαντικές εποχές.
romantic and grunge tartan dresses 5 - Τα ρομαντικά και grunge ταρτάν φορέματα
Το girly style δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στο καρό κοντομάνικο φόρεμα, με οπάκ καλσόν και μπαλαρίνες. Συνδύασέ το με ένα γκρι ζεστό cardigan για τις κρύες χειμωνιάτικες μέρες.
romantic and grunge tartan dresses 4 - Τα ρομαντικά και grunge ταρτάν φορέματα
Τα φουσκωτά μανίκια δίνουν έναν αριστοκρατικό αέρα χωρίς όμως να κάνουν το outfit ιδιαίτερα ‘επίσημο’. Μπορείς να το συνδυάσεις ακόμα και με τα αγαπημένα σου sneakers και ένα oversized καμηλό παλτό.
romantic and grunge tartan dresses 3 - Τα ρομαντικά και grunge ταρτάν φορέματα
Το συγκεκριμένο maxi φόρεμα μπορεί να φορεθεί με δύο τρόπους: κλασικά, με ζακέτα ή παλτό, αλλά και με πουλόβερ. Έτσι, οι άλλοι δεν μπορούν να καταλάβουν αν είναι φόρεμα ή φούστα. Σε κάθε περίπτωση, είναι μία από τις πιο stylish χειμερινές επιλογές.
romantic and grunge tartan dresses 1 - Τα ρομαντικά και grunge ταρτάν φορέματα
Το μπλε-πράσινο ταρτάν ενδείκνυται για το υπερ-μοδάτο color blocking. ‘Πάντρεψε’ το φόρεμά σου με ένα πράσινο παλτό, βάλε ένα οπάκ καλσόν και μαύρα παπούτσια (από brogues μέχρι μποτίνια) και έχεις ένα outfit που προσαρμόζεται σε όλες τις ώρες της ημέρας.


Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Katerina on 8 November 2014