Τα πιο stylish skater φορέματα

skater dresses 2 - Τα πιο stylish skater φορέματα

Τα skater dresses είναι αυτά τα φορέματα που είναι κοντά, ελαφρώς φαρδιά στο κομμάτι της φούστας και έχουν ‘κίνηση’. Τα βρίσκουμε σε βαμβακερά υφάσματα για καθημερινό πρωινό στιλ ή σε ύφασμα καλύτερης ποιότητος για βραδινό look. Σε κάθε περίπτωση, είναι ένα ρούχο που φοριέται εύκολα, αναδεικνύει τον girly εαυτό μας και μπορείς να κάνεις layering με πολλούς τρόπους, αναλογιζόμενη πάντα την περίσταση, την ώρα και τις καιρικές συνθήκες.
skater dresses 1 - Τα πιο stylish skater φορέματα Αν δεν έχεις ήδη ένα ρούχο με γεωμετρικά σχέδια, επένδυσε σε ένα black and white dress. Τα χρώματα και το στιλ του σου επιτρέπουν να το βάλεις στη δουλειά με ένα μαύρο blazer ή με ένα λεπτό ζακετάκι σε παστέλ αποχρώσεις για τον απογευματινό καφέ.
skater dresses 2 - Τα πιο stylish skater φορέματα
Ένα φόρεμα που συνδυάζει το girly με το super sexy. Κάνε mix and match στο ίδιο ρούχο και δημιούργησε άπειρους συνδυασμούς. Για πρωινό στιλ, επίλεξε ένα μακρύ denim πουκάμισο ή ένα cardigan σε nude απόχρωση (πάντοτε με flat παπούτσια). Για βραδινές εμφανίσεις, φόρεσέ το σκέτο με λεπτό καλσόν και κλασικές μαύρες γόβες. Πιάσε τα μαλλιά σου σε αλογοουρά αν θες να είσαι πιο girly.
skater dresses 3 - Τα πιο stylish skater φορέματα
Σε μερικές από αυτές τις φωτογραφίες βλέπουμε και κάποια outfits με skater dress. Για τις πιο κρύες ημέρες, βάλε ένα καλσόν που έχει σχέδιο με ψηλές κάλτσες, σουέντ ψηλά μποτάκια και στιλάτο σκούφο. Μία δερμάτινη shoulder bag ολοκληρώνει ένα τέλειο urban college style.
skater dresses 4 - Τα πιο stylish skater φορέματα
Τα floral φορέματα είναι στις μεγαλύτερες τάσεις της χρονιάς και το μόνο σίγουρο είναι ότι ‘ανεβάζουν’ τη διάθεσή μας. Διάλεξε μία σχετικά ουδέτερη βάση όπως είναι το σκούρο μπλε ώστε να μπορέσεις να κάνεις πολλούς συνδυασμούς. Μην φοβηθείς να το βάλεις και με άλλα σχέδια. Τα πολλά prints προτείνονται ανεπιφύλακτα από όλους τους fashion experts.
skater dresses 5 - Τα πιο stylish skater φορέματα
Πώς θα μπορούσαμε να παραλείψουμε το φόρεμα με tartan χρώμα και σχέδια; Το σκωτσέζικο καρό ‘μπλέκεται’ στο στιλ μας και δημιουργεί ένα τέλειο χειμωνιάτικο στιλ. Πόνταρε στο color blocking και συνδύασέ το με μία μπλε ζακέτα ή παλτό.


Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Katerina on 12 December 2014