Τα πιο chic φορέματα είναι τα midi

chic midi dresses 1 - Τα πιο chic φορέματα είναι τα midi

Λατρεύεις τα maxi φορέματα γιατί είναι αέρινα, θηλυκά και δίνουν έξτρα κίνηση στο ρούχο. Αγαπάς τα κοντά φορεματάκια γιατί είναι πιο girly, αναδεικνύουν τα πόδια σου, τα συνδυάζεις με οπάκ καλσόν ή λεπτά με σχέδια και είναι γενικότερα πολύ sexy. Ξέρεις πολύ καλά όμως, ότι η επιτομή του chic είναι τα midi φορέματα. Αυτά που φτάνουν μέχρι το γόνατο η και λίγο παρακάτω. Σε στενή γραμμή, σε γραμμή Α ή κλος, με δαντέλα, βαμβακερό κλασικό ύφασμα και ο,τιδήποτε άλλο, είναι η ιδανικότερη επιλογή για chic office style αλλά και βραδινές ρομαντικές εξόδους.
Μάθε ποιά είναι τα φορέματα που πρωταγωνιστούν φέτος το χειμώνα και θα γίνουν μέρος των καλύτερων outfits σου.
chic midi dresses 2 - Τα πιο chic φορέματα είναι τα midi
Ένα μαύρο stretch φόρεμα είναι ένα κομμάτι πασπαρτού της ντουλάπας μας. Φοριέται χειμώνα-καλοκαίρι, είναι η βάση για όλα τα είδη των στιλ και κολακεύει όλες τις γυναίκες. Συνδύασέ το με booties, ankle boots, αλλά και biker boots για πιο casual style.
chic midi dresses 5 - Τα πιο chic φορέματα είναι τα midi
Το κλασικό φόρεμα σε γραμμή Α παραπέμπει σε 60s αισθητική, και αναδεικνύει την πιο θηλυκή πλευρά σου. Το χειμώνα θέλει ένα λεπτό καλσόν, γόβες και ένα κλασικό μονόχρωμο παλτό. Αν θες να ‘παίζεις’ με τη μόδα, βάλε animal print oxfords, μία λεπτή ζώνη και ένα φαρδύ σακάκι σε στιλ 80s για fashion forward εμφανίσεις.
chic midi dresses 4 - Τα πιο chic φορέματα είναι τα midi
Τα boho φορέματα, υπάρχουν στην ντουλάπα μας και κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Με ένα fedora hat, cowboy boots και ένα poncho, γίνεσαι η βασίλισσα του boho του φετινού χειμώνα.
chic midi dresses 1 - Τα πιο chic φορέματα είναι τα midi
Ένα ρομαντικό μαύρο φόρεμα με δαντέλα είναι η αγαπημένη μας επιλογή για βραδινές εξόδους. Εντυπωσιακά απλό, χωρίς περιττά αξεσουάρ ή κοσμήματα.
chic midi dresses 3 - Τα πιο chic φορέματα είναι τα midichic midi dresses 1 - Τα πιο chic φορέματα είναι τα midi
Η επιστροφή των 80s είναι γεγονός. Το peplum midi dress υπόσχεται να ‘καλύψει’ τις ατέλειες στην περιοχή της περιφέρειας, ενώ αναδεικνύει σωστά τις καμπύλες σου. Βάλε ένα ζευγάρι μαύρες γόβες και ‘απογείωσε’ ένα απλό κατά τα άλλα φόρεμα.


Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Katerina on 11 November 2014