Πώς θα συνδυάσεις τα φορέματά σου με σακάκι

combine your dresses with jacket 1 - Πώς θα συνδυάσεις τα φορέματά σου με σακάκι

Τα σακάκια (ή blazers) είναι η τάση που έχει τις ρίζες της στα μακρινά 80s, τότε που φοριούνταν μακριά, φαρδιά και με βάτες. Ακριβώς επειδή δεν είναι πλέον το σύμβολο της αυστηρότητας, του office look και των δελτίων ειδήσεων, μπορείς να το φορέσεις με πάρα πολλούς συνδυασμούς, μεταξύ αυτών και τα φορέματά σου. Τώρα που χειμώνιασε, μας είναι πολύ πιο εύκολο να κάνουμε layering και να βάλουμε φόρεμα με σακάκι, προσθέτοντας από πάνω το αγαπημένο μας παλτό.
combine your dresses with jacket 4 - Πώς θα συνδυάσεις τα φορέματά σου με σακάκι
Το black and blue πρέπει να καταταχθεί στους αγαπημένους μας χρωματικούς συνδυασμούς. Ένα μπλε ηλεκτρίκ σακάκι γίνεται κομμάτι πασπαρτού και ταιριάζει άψογα με το πουά μαύρο φόρεμα. Το χειμώνα θα το φορέσεις και με flat αλλά και με τακούνια, ενώ το καλσόν κρίνεται ως απαραίτητο.
combine your dresses with jacket 1 - Πώς θα συνδυάσεις τα φορέματά σου με σακάκι
Έχουμε πει ότι το ριγέ φόρεμα παραμένει στην ντουλάπα μας ακόμα και τους χειμερινούς μήνες. Με ένα κόκκινο σακάκι δημιουργείται ένα πολύ ‘χαρούμενο’ και νεανικό outfit που ολοκληρώνεται ιδανικά με χρυσά κοσμήματα.
combine your dresses with jacket 3 - Πώς θα συνδυάσεις τα φορέματά σου με σακάκι
Τα εμπριμέ ή γεωμετρικά σχέδια είναι μία από τις φετινές τάσεις που μας προτείνουν οι σχεδιαστές. Προτίμησε ένα μαύρο σακάκι που φέρνει την απαραίτητη ουδετερότητα και δημιουργεί το ιδανικό office style (και όχι μόνο).
combine your dresses with jacket 6 - Πώς θα συνδυάσεις τα φορέματά σου με σακάκι
Η δαντέλα παύει να θεωρείται αμιγώς πολυτελές ρούχο που δύσκολα θα συνδυάσεις. Με ένα μακρύ μαύρο σακάκι και ένα υπέροχο necklace, λιγότερο ‘βραδινό’ χωρίς όμως να χάσει καθόλου από την κομψότητά του.
combine your dresses with jacket 2 - Πώς θα συνδυάσεις τα φορέματά σου με σακάκι
Μιλώντας για 80s μόδα, θα έχεις προσέξει ότι το animal print βρίσκεται παντού. Αν θέλεις να το βάλεις, κάνε το με έναν πιο casual τρόπο: οπάκ καλσόν, μαύρο σακάκι, μεγάλη πασμίνα σαν φουλάρι και ankle boots. Ένα outfit που πάει, κυριολεκτικά, παντού.
combine your dresses with jacket 5 - Πώς θα συνδυάσεις τα φορέματά σου με σακάκι
Ας δούμε τώρα την πιο χειμερινή εκδοχή του εν λόγω outfit. Πλεκτό μπεζ φόρεμα με ζώνη και πουκάμισο από μέσα και βελούδινο σακάκι. Ένα υλικό που συνδυάζει την αριστοκρατικότητα και σε κρατά ζεστή.


Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Katerina on 13 November 2014