Επίσημα φορέματα σε γαλάζιο

episimo galazio forema 3 - Επίσημα φορέματα σε γαλάζιο

Το γαλάζιο είναι ένα υπέροχο γλυκό χρώμα. Παίρνει πολλές αποχρώσεις, κάποιες από τις οποίες ανήκουν στην pastel παλέτα. Ταιριάζει σε κάθε ρούχο και ιδιαίτερα στα επίσημα φορέματα. Δείτε μερικές ιδέες και εμπνευστείτε για τις επόμενες επίσημες εμφανίσεις σας.
Ένα cocktail φόρεμα σε γαλάζια απόχρωση είναι απλά τέλειο! Δείτε το παρακάτω, το οποίο δένει υπέροχα στη μέση και φτάνει λίγο πιο πάνω από το γόνατο. Συνδυάζεται υπέροχα με χρυσά κοσμήματα. Και μην ξεχνάτε, πως το γαλάζιο μπορεί να φορεθεί άνετα με κόκκινα ή σκούρα κοραλλί αξεσουάρ.
episimo galazio forema 1 - Επίσημα φορέματα σε γαλάζιο
Ένα κοντό γαλάζιο φόρεμα με floral μοτίβο είναι το ιδανικό για επίσημες περιστάσεις όπως ένας γάμος ή μία βάφτιση. Συνδυάστε το με nude ψηλοτάκουνα πέδιλα και γαλάζιο φάκελο. Σηκώστε τα μαλλιά σας σε ένα ρομαντικό bun και τονίστε τα χείλια σας με φούξια κραγιόν. Είναι σίγουρο πως θα μαγνητίσετε τα βλέμματα όλων πάνω σας!
episimo galazio forema 2 - Επίσημα φορέματα σε γαλάζιο
Και τι θα λέγατε για το παρακάτω φόρεμα που ανήκει στην κατηγορία των παστέλ; Η μαύρη δαντέλα και η μαύρη ζώνη με τον φιόγκο κάνουν το φόρεμα μοναδικό. Φορέστε το σε επίσημες εμφανίσεις και σηκώστε τα μαλλιά σας σε ένα ρομαντικό updo με μπούκλες. Φορέστε μαύρες μυτερές γόβες και επιλέξτε μακιγιάζ σε πιο κλασσικό στυλ.
episimo galazio forema 3 - Επίσημα φορέματα σε γαλάζιο
Εάν έχετε κάποιον γάμο ή βάφτιση μέσα στο καλοκαίρι, το παρακάτω φόρεμα είναι το ιδανικό! Μας αρέσουν οι τρυπητές μπροντερί λεπτομέρειες αλλά και το γαλάζιο χρώμα. Επίσης, το φόρεμα αυτό συνδυάστηκε υπέροχα με ένα statement κολιέ σε απαλές baby αποχρώσεις. Επιλέξτε απαλό μακιγιάζ και αφήστε τα μαλλιά σας σε ένα επιμελώς ατημέλητο look.
episimo galazio forema 4 - Επίσημα φορέματα σε γαλάζιο
Τέλος, μας αρέσει πολύ και το γαλάζιο φόρεμα της Keira Knightley. Θα το φορούσαμε σε επίσημες περιστάσεις έχοντας vintage διάθεση και τα ανάλογα αξεσουάρ. Ψηλά παπούτσια με χοντρό τακούνι, ένα γλυκό μενταγιόν και τα μαλλιά χτενισμένα σε μπούκλες. Είναι σίγουρο πως το κόκκινο κραγιόν θα έδινε επίσης μία ξεχωριστή νότα στο ντύσιμο.
episimo galazio forema 5 - Επίσημα φορέματα σε γαλάζιο


Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Katerina on 22 January 2015