Εκπληκτικά βραδινά φορέματα από τη Lorena Sarbu Φθινόπωρο 2014

vradina foremata Lorena Sarbu fthimoporo 2014 24 - Εκπληκτικά βραδινά φορέματα από τη Lorena Sarbu Φθινόπωρο 2014

Σε αυτή τη συλλογή θα δείτε εκπληκτικά βραδινά φορέματα, σχεδιασμένα από τη Lorena Sarbu, που θα σας κάνουν να κόψουν την ανάσα! Αν πρόκειτε να παρευρεθείτε σε κάποια επίσημη εκδήλωση και δεν έχετε ακόμα βρει το τέλειο φόρεμα στη συλλογή της Lorena Sarbu για το Φθινόπωρο 2014 σίγουρα θα ανακαλύψετε το ιδανικό. Τα φορέματα που θα δείτε στις εικόνες που ακολουθούν θα σας κάνουν να κλέψετε όλα τα βλέματα, όποιο κι αν είναι το στυλ που προτιμάτε.

Από μεγαλοπρεπείς τουαλέτες σε βαθύ κόκκινο, αρχοντικά στυλ σε μπεζ, λευκό και μαύρο, λαμπερά χρυσά και ασημένια φορέματα, υπέρκομψες δημιουργίες σε ροζ μέχρι και μοντέρνας αισθητικής φορέματα με cut-outs και ιδιαίτερη σχεδίαση τα νέα σχέδια της Lorena Sarbu για το Φθινόπωρο 2014 σίγουρα θα καλύψει όλα τα γούστα. Δαντέλα, παγέτες, κρύσταλλοι και διαφάνειες στολίζουν μοναδικά το κάθε φόρεμα ώστε να αναδεικνύουν και να κολακεύουν τη γυναικεία σιλουέτα.

Η σχεδιάστρια Lorena Sarbu γεννήθηκε στη Ρουμανία και εκδήλωσε το ενδιαφέρον και το ταλέντο της στη μόδα από νεαρή ηλικία. Σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων και σχεδιασμό μόδας στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής όπου και λάνσαρε της πρώτη της κολεξιόν με βραδινά φορέματα το 2009 και άνοιξε το πρώτο της showroom στη Νέα Υόρκη το 2010. Από τότε πολλές γνωστές celebrities έχουν φορέσει δημιουργίες της στο κόκκινο χαλί, μεταξύ των οποίων και η Eva Longoria, η Emma Stone, η Nicole Richie, η Jennifer Lopez, η Blake Lively, η Olga Kurylenko, η Giuliana Rancic, η Minie Driver και άλλες. Το 2013 η Lorena Sarbu μετέφερε το studio της από τη Νέα Υόρκη στο Los Angeles, και εδραίωσε της έδρα της εταιρίας εκεί όπου κατασκευάζονται όλα τα φορέματα της συλλογής με εξαιρετικές τεχνικές υψηλής ραπτικής. Η Lorena Sarbu είναι μια μοντέρνα γυναίκα με αξεπέραστο στυλ και οι δημιουργίες της συνδυάζουν τη μοντέρνα οπτική με το κλασσικό στυλ και ευρωπαϊκές επιρροές. Δείτε τα εκπληκτικά βραδινά φορέματα από τη Lorena Sarbu Φθινόπωρο 2014 στις εικόνες που ακολουθούν.


Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Katerina on 22 August 2014