Βραδινά φορέματα Tarik Ediz άνοιξη καλοκαίρι 2015

vradina foremata Tarik Ediz anoiksi kalokairi 2015 5 - Βραδινά φορέματα Tarik Ediz άνοιξη καλοκαίρι 2015

Η ανοιξιάτικη συλλογή βραδινών φορεμάτων Tarik Ediz είναι απλά υπέροχη. Χαρακτηρίζεται από γλυκά ρομαντικά χρώματα και όμορφα σχέδια. Η φωτογράφιση των μοντέλων έγινε στη Μύκονο και μας άρεσε πολύ. Δείτε όμως τώρα μερικά δείγματα της κολεξιόν για την άνοιξη του 2015 και επιλέξτε ποια σας αρέσουν περισσότερο.
Το απαλό μοβ της λεβάντας είναι υπέροχο χρώμα και κατάλληλο για όσες είμαστε μελαχρινές. Αναδεικνύει την επιδερμίδα μας αλλά και τη σιλουέτα μας. Αγαπήσαμε την διαφάνεια του φορέματος στην περιοχή του ντεκολτέ αλλά και το σχήμα καρδιάς στο μπούστο. Επίσης, οι κεντητές λεπτομέρειες και η λεπτή ζώνη δίνουν μία ρομαντική νότα στο φόρεμα αυτό.
vradina foremata Tarik Ediz anoiksi kalokairi 2015 1 - Βραδινά φορέματα Tarik Ediz άνοιξη καλοκαίρι 2015

Το παρακάτω φόρεμα Tarik Ediz είναι ιδανικό τόσο για τον γάμο της καλύτερής μας φίλης όσο και για τις παράνυφες μας, αν παντρευόμαστε εμείς οι ίδιες. Το κίτρινο χρώμα είναι υπέροχο και άκρως ανοιξιάτικο. Μας άρεσε ιδιαίτερα η γκρι λεπτομέρεια στο επάνω μέρος του φορέματος που μοιάζει με δαντέλα.
vradina foremata Tarik Ediz anoiksi kalokairi 2015 2 - Βραδινά φορέματα Tarik Ediz άνοιξη καλοκαίρι 2015
Τι θα λέγατε για το παρακάτω φόρεμα; Είναι πραγματικά υπέροχο και πολύ ρομαντικό. Μας αρέσει πολύ το ανοιχτό ντεκολτέ και τα μανίκια στον ώμο. Οι ασημί κεντητές λεπτομέρειες ταιριάζουν πολύ με το λευκό σατέν, που ξεκινάει από τη μέση και κάτω.
vradina foremata Tarik Ediz anoiksi kalokairi 2015 3 - Βραδινά φορέματα Tarik Ediz άνοιξη καλοκαίρι 2015
Αγαπήσαμε πολύ την γλυκιά ρομαντική τουαλέτα με την περίτεχνη δαντέλα και τα μικροσκοπικά μανίκια. Το φόρεμα αγκαλιάζει το γυναικείο σώμα και αναδεικνύει στο πλήρες την θηλυκότητά μας. Και οι τρεις αποχρώσεις, σκούρο μπλε, πράσινο και ανοιχτό κοραλλί είναι απλά υπέροχες!
vradina foremata Tarik Ediz anoiksi kalokairi 2015 4 - Βραδινά φορέματα Tarik Ediz άνοιξη καλοκαίρι 2015
Τέλος, ξεχωρίσαμε και τα παρακάτω βραδινά φορέματα της ανοιξιάτικης συλλογής Tarik Ediz. Οι ρομαντικές αποχρώσεις του φούξια, του μοβ και του πετρόλ είναι υπέροχες και ταιριάζουν απόλυτα σε κάθε γυναίκα. Μας άρεσε η επικάλυψη του μπούστου με ιβουάρ δαντέλα καθώς και το στράπλες στυλ του φορέματος. Τα φορέματα αυτά είναι ιδανικά για τους γάμους των φίλων μας την προσεχή άνοιξη και καλοκαίρι.
vradina foremata Tarik Ediz anoiksi kalokairi 2015 5 - Βραδινά φορέματα Tarik Ediz άνοιξη καλοκαίρι 2015


Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Katerina on 20 June 2015