Βάλε το παλτό σαν φόρεμα

forema palto 1 - Βάλε το παλτό σαν φόρεμα

Δεν φοριούνται όλα τα παλτό σαν φόρεμα, συνεπώς εξαρτάται από το στιλ παλτό που ήδη έχεις ή αν θα φροντίσεις να αποκτήσεις ένα που να έχει διπλή χρήση. Μπορείς να επενδύσεις ακόμα και σε ένα oversized, στο οποίο μπορείς να δώσεις σχήμα με μία φαρδιά ζώνη. Αν το ύφασμα είναι πολύ ‘καλό’, καλό είναι το βάλεις σε πιο επίσημες περιστάσεις με ένα ζευγάρι κλασικές γόβες. Αν είσαι πιο casual κορίτσι, επίλεξε ένα πιο απλό παλτό ώστε να συνδυάζεται με καθημερινά flat παπούτσια.
forema palto 1 - Βάλε το παλτό σαν φόρεμα Ένα κοντό παλτό χωρίς κουμπιά σε στιλ κάπας, φοριέται πάνω από σορτς ή φούστες για να δείχνει το σύνολο λίγο πιο ‘αυστηρό’. Μπορείς να το συνδυάσεις και με μαύρο κολάν όπως κάνεις και με τα πολύ κοντά φορέματά σου.
forema palto 2 - Βάλε το παλτό σαν φόρεμα
Η Sarah Jessica Parker παραδίδει μαθήματα στιλ για άλλη μία φορά φορώντας τούλινο φόρεμα με λίγο πιο κοντή καμπαρντίνα. Αν είσαι εξίσου μικροκαμωμένη με τη γλυκιά star, επένδυσε σε ένα ίδιο ρούχο που μπορείς να βάλεις και ως φόρεμα σε βραδινές εξόδους. Κομψό και sexy.
forema palto 3 - Βάλε το παλτό σαν φόρεμα
Ένα παλτό που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες και ως παλτό αλλά και ως super chic φόρεμα. Πέρνα μία μαύρη ζώνη ψηλά στη μέση και συνδύασέ το με γόβες ή oxford shoes για περισσότερη άνεση στη δουλειά.
forema palto 4 - Βάλε το παλτό σαν φόρεμα
Εάν έχεις ένα αρκετά μεγάλο παλτό με μεγάλο γιακά και φαρδιά μανίκια, δεν χρειάζεται να το βάζεις μόνο ως παλτό. Απλά συνδύασέ το με οπάκ καλσόν και μία κλασική δερμάτινη τσάντα.
forema palto 5 - Βάλε το παλτό σαν φόρεμα
Αν σκοπεύεις να αγοράσεις ένα καινούριο παλτό και θέλεις να έχει κάτι ιδιαίτερο, το πουά είναι η ιδανικότερη επιλογή σου. Είναι σε γραμμή Α, έχει κουμπιά και φοριέται όλες τις ώρες της ημέρας. Το πρωί με sneakers ή brogues και σε βραδινές εξόδους με booties ή γόβες. Πιάσε τα μαλλιά σου αλογοουρά και δώσε στο σύνολο ένα girly αποτέλεσμα.


Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Katerina on 14 December 2014