Φορέστε δαντελένια φορέματα τον χειμώνα

Wear lace dresses in winter 3 - Φορέστε δαντελένια φορέματα τον χειμώνα

Κάθε γυναίκα πάνω στη γη αγαπάει την δαντέλα. Τα δαντελένια ρούχα εκφράζουν ρομαντισμό και ευαισθησία και ταιριάζουν σε κάθε εποχή. Μην σας παραξενεύει ο τίτλος! Τα δαντελένια φορέματα μπορούν άνετα να φορεθούν μέσα στην καρδιά του χειμώνα. Δείτε μερικές ιδέες και επιλέξτε τι σας ταιριάζει καλύτερα.
Κατ’ αρχάς, επιλέξτε το χρώμα της δαντέλας που σας ταιριάζει. Το ρούχο δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι λευκό ή ιβουάρ. Μας αρέσει ιδιαίτερα η σμαραγδί δαντέλα του φορέματος στην παρακάτω φωτογραφία. Θα ταίριαζε τέλεια με χοντρό μαύρο καλσόν, καστόρ γόβες και έναν σμαραγδί φιόγκο στις ανάλαφρες μπούκλες των μαλλιών.
Wear lace dresses in winter 2 - Φορέστε δαντελένια φορέματα τον χειμώνα
Ιδιαίτερη εντύπωση μας κάνει και η κόκκινη δαντέλα. Το μίνι φόρεμα που βλέπετε ταιριάζει με booties αλλά και με high knee μπότες. Μας αρέσει το πόσο ωραία συνδυάζεται με τα χρυσά κοσμήματα καθώς και με τον σκούρο μπλε φάκελο. Θα το φορούσαμε άνετα σε ένα ρομαντικό ραντεβού ή σε μία βραδινή έξοδο στο κέντρο της πόλης.
Wear lace dresses in winter 5 - Φορέστε δαντελένια φορέματα τον χειμώνα
Καμία δεν μπορεί να πει όχι σε ένα σέξι, μαύρο, δαντελένιο φόρεμα. Είναι το ιδανικό για κάθε περίσταση, από ένα πάρτι στο γραφείο μέχρι ένα επίσημο δείπνο σε ένα καλό εστιατόριο. Φορέστε το με οποιοδήποτε ψηλό παπούτσι έχετε και συνδυάστε το με ένα λευκό, κλασσικό, αριστοκρατικό παλτό. Επίσης, επιλέξτε ένα κατακόκκινο κραγιόν το οποίο θα ταιριάζει με το σύνολο.
Wear lace dresses in winter 3 - Φορέστε δαντελένια φορέματα τον χειμώνα
Μας έκανε μεγάλη εντύπωση το κατακόκκινο δαντελένιο φόρεμα που παρουσίασε ο οίκος Dolce Gabbana για τον χειμώνα του 2014. Μία μακριά τουαλέτα σε ίσια γραμμή και με μακριά μανίκια η οποία τονίζει την μέση καθώς και τις καμπύλες. Μας άρεσε ιδιαίτερα ο τεράστιος φιόγκος στην απόχρωση του σάπιου μήλου που στόλιζε περίτεχνα το φόρεμα.
Wear lace dresses in winter 1 - Φορέστε δαντελένια φορέματα τον χειμώνα
Τέλος, βάζουμε στη λίστα μας και το υπέροχο φόρεμα του οίκου Toufic Hatab, επίσης για τον φετινό χειμώνα. Οι υπέροχες λεπτομέρειες της δαντέλας σε συνδυασμό με τα πράσινα φτερά απογειώνουν το μοναδικό αυτό φόρεμα.
Wear lace dresses in winter 4 - Φορέστε δαντελένια φορέματα τον χειμώνα


Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Katerina on 14 November 2014