Φορέματα Paranoia Χειμώνας 2015

foremata paranoia xeimonas 2015 12 - Φορέματα Paranoia Χειμώνας 2015

Τα φορέματα Paranoia τα γνωρίζουμε καλά και τα αγαπάμε για την υπέροχη εφαρμογή τους, το νεανικό τους στυλ και φυσικά γιατί η Paranoia είναι καθαρά Ελληνική εταιρία, με γραμμές και στυλ που ταιριάζουν στο σωματότυπο της Ελληνίδας. Για το χειμώνα 2015 η Paranoia ανανεώνει συνεχώς τη συλλογή της με φορέματα με όμορφα σχέδια για όλες τις περιστάσεις.

Καθημερινά πλεκτά φορέματα που μπορούν να φορεθούν από το πρωί στη δουλειά ή τη σχολή μέχρι το απόγευμα στον καφέ ή τα ψώνια θα σας χαρίσουν άνεση και ζεστασιά τις κρύες μέρες του χειμώνα. Συνδυάστε τα με οπάκ καλσόν, μποτάκια, μπότες ή μπαλαρίνες και ένα όμορφο πανωφόρι όπως ένα δερμάτινο jacket που είναι το μεγάλο fashion trend φέτος ή ένα ζεστό παλτό.

Στη collection με τα φορέματα Paranoia υπάρχουν βραδινά σχέδια που μπορούν να φορεθούν σε οποιαδήποτε επίσημη περίσταση η βραδινή έξοδο. Τα χρώματα τους είναι κλασσικά μαύρο και κόκκινο όπως και τα περισσότερα χειμωνιάτικα βραδινά φορέματα. Μακριά και κοντά, οι λεπτομέρειες της σχεδίασης είναι που τα κάνουν να ξεχωρίσουν όπως δαντέλες, ασυμμετρίες, κοψίματα, μεταλλικά στοιχεία, φερμουάρ και λεπτομέρειες από δέρμα.

Δείτε τα φορέματα Paranoia Χειμώνας 2015 στις εικόνες που ακολουθούν και διαλέξτε το αγαπημένο σας σχέδιο για τη φετινή χρονιά.


Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Katerina on 26 December 2014