Φορέματα Elie Saab άνοιξη καλοκαίρι 2015

Ellie Saab haute couture dress spring summer 2015 4 - Φορέματα Elie Saab άνοιξη καλοκαίρι 2015

Τα φορέματα του Elie Saab είναι μοναδικά και ξεχωρίζουν για την φινέτσα, την χάρη και την κομψότητά τους. Η συλλογή για τη σεζόν άνοιξη- καλοκαίρι 2015 διακρίνεται για την αριστοκρατικότητα και το μεγαλείο της. Δείτε το παρακάτω άρθρο και απολαύστε τις καινούριες δημιουργίες του αγαπημένου Λιβανέζου σχεδιαστή.
Κατ’ αρχάς, αγαπήσαμε ιδιαίτερη το μακρυμάνικο διάφανο φόρεμα με τις ασημί λεπτομέρειες. Τονίζει υπέροχα τη μέση με μία λεπτή ζώνη και έχει όμορφο ντεκολτέ, το οποίο αναδεικνύει την ομορφιά του λαιμού. Το φόρεμα ταιριάζει με χρωματιστά αξεσουάρ και ψηλοτάκουνα παπούτσια και απαλό μακιγιάζ με ιδιαίτερη προσοχή στα χείλη.
Ellie Saab haute couture dress spring summer 2015 1 - Φορέματα Elie Saab άνοιξη καλοκαίρι 2015
Πόσο υπέροχο είναι το παρακάτω φόρεμα Elie Saab! Η γκρι απόχρωσή του συνδυάζεται με αρμονία με τα γλυκά σχέδια των λουλουδιών. Αξιοπρόσεκτα είναι τα μανίκια, τα οποία φτάνουν μέχρι τον αγκώνα και προσδίδουν κομψό χαρακτήρα στη γυναίκα που φοράει το ρούχο. Επιπλέον, η διαφάνεια του φορέματος αναδεικνύει τη σιλουέτα!
Ellie Saab haute couture dress spring summer 2015 2 - Φορέματα Elie Saab άνοιξη καλοκαίρι 2015
Το κοντό φόρεμα Elie Saab με τις λεπτομέρειες από πούλιες και φτερά είναι απλά υπέροχο. Αποτελεί κλασσικό ρούχο Ellie Saab και ταιριάζει κυριολεκτικά σε κάθε γυναίκα. Μπορεί να φορεθεί με μεγάλη επιτυχία, σε συνδυασμό με ασημί ψηλοτάκουνο πέδιλο και έντονο μακιγιάζ, δίνοντας έμφαση τόσο στα μάτια όσο και στα χείλη.
Ellie Saab haute couture dress spring summer 2015 3 - Φορέματα Elie Saab άνοιξη καλοκαίρι 2015
Το γκρι ήταν το κυρίαρχο χρώμα της συλλογής Elie Saab για την σεζόν άνοιξη- καλοκαίρι 2015 και το παρακάτω φόρεμα δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Με κομψό και διακριτικό μανίκι κάτω από τον ώμο, έχει αποκαλυπτικό ντεκολτέ και υπέροχο όγκο. Λεπτομέρειες με πούλιες και ρομαντικά σχέδια με λουλούδια δίνουν ένα υπέροχο φόρεμα που αναδεικνύει την θηλυκότητά μας!
Ellie Saab haute couture dress spring summer 2015 4 - Φορέματα Elie Saab άνοιξη καλοκαίρι 2015
Τέλος, ξεχωρίσαμε και ένα εντυπωσιακό γαλάζιο φόρεμα με φτερά, φτιαγμένο από διάφανο, ιριδίζον ύφασμα. Είναι ελαφρώς φουσκωτό, τονίζει τη μέση μας και θα λέγαμε πως είναι και εκκεντρικό. Συνδυάζεται με καλόγουστα χτενίσματα και ωραίο μακιγιάζ σε απαλές, ρομαντικές αποχρώσεις και έντονο μαύρο eyeliner.
Ellie Saab haute couture dress spring summer 2015 5 - Φορέματα Elie Saab άνοιξη καλοκαίρι 2015


Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Katerina on 12 February 2015