Φορέματα Dolce & Gabbana άνοιξη καλοκαίρι 2015

dolce gabbana anoiksi kalokairi 2015 5 - Φορέματα Dolce & Gabbana άνοιξη καλοκαίρι 2015

Ο οίκος Dolce & Gabbana είναι γνωστός για τα καλόγουστα φορέματα που αγαπούν το σώμα της γυναίκας και το αναδεικνύουν στον υπέρτατο βαθμό. Το φετινό καλοκαίρι ο οίκος «έπαιξε» με τις αποχρώσεις του σκούρου κόκκινου και του μαύρου. Το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό. Ρίξτε μία ματιά σε μερικά φορέματα Dolce & Gabbana άνοιξη καλοκαίρι 2015 και είναι σίγουρο πως θα ενθουσιαστείτε.

Κατ’ αρχάς, ξεχωρίσαμε ένα κοντό φόρεμα με μαύρο φόντο και σχέδια σε σκούρο κόκκινο χρώμα. Είναι υπέροχο μέσα στην απλότητά του και μας άρεσαν πολύ τα μανίκια σε τρία τέταρτα. Οι πουά μπαλαρίνες στα ίδια χρώματα με τον μεγάλο φιόγκο είναι απλά εντυπωσιακές καθώς και το κόκκινο κραγιόν στα χείλη. Θα δοκιμάσουμε άμεσα παρόμοιες εμφανίσεις!

dolce gabbana anoiksi kalokairi 2015 1 - Φορέματα Dolce & Gabbana άνοιξη καλοκαίρι 2015

Η αλήθεια είναι πως η καλοκαιρινή κολεξιόν του οίκου Dolce & Gabbana θύμιζε κάτι από Ανδαλουσία. Το παρακάτω φόρεμα είναι ένα χαρακτηριστικό δείγμα. Φτιαγμένο από σταθερό ύφασμα σε κόκκινο χρώμα αναδεικνύει τον πλούτο του ισπανικού πολιτισμού. Αγαπήσαμε ιδιαίτερα το σχέδιο με την κοπέλα που χορεύει φλαμένγκο, το οποίο συνδυάζεται με μαύρη δαντέλα και κόκκινα τριαντάφυλλα.

dolce gabbana anoiksi kalokairi 2015 2 - Φορέματα Dolce & Gabbana άνοιξη καλοκαίρι 2015

Πόσο μας αρέσει ένα σχέδιο με λουλούδια σε σκούρο φόντο! Το παρακάτω φόρεμα είναι υπέροχο με τα κατακόκκινα γαρύφαλλα και το γλυκό μαύρο χρώμα. Συνδυάζεται με έντονο μακιγιάζ, τονίζοντας τα χείλη με σκούρο κόκκινο κραγιόν και winged- eye look στα μάτια με μαύρο eyeliner.

dolce gabbana anoiksi kalokairi 2015 3 - Φορέματα Dolce & Gabbana άνοιξη καλοκαίρι 2015

Τι θα λέγατε για το παρακάτω φόρεμα με τα κατακόκκινα γαρύφαλλα και το polka dot μοτίβο; Θυμίζει κάτι από την vintage δεκαετία ενώ ταυτόχρονα φέρνει μαζί του έναν ισπανικό αέρα. Συνδυάζεται με μαύρα παπούτσια, είτε flat είτε ψηλοτάκουνα και έντονο βάψιμο.

dolce gabbana anoiksi kalokairi 2015 4 - Φορέματα Dolce & Gabbana άνοιξη καλοκαίρι 2015

Τέλος, ας μην ξεχνάμε πόση γοητεία κρύβει ένα μαύρο φόρεμα από δαντέλα. Το παρακάτω midi φόρεμα της καλοκαιρινή συλλογής του οίκου Dolce & Gabbana είναι απλά υπέροχο. Τονίζει τη σιλουέτα μας και ταιριάζει απίστευτα με ένα έντονο κατακόκκινο ματ κραγιόν!

dolce gabbana anoiksi kalokairi 2015 5 - Φορέματα Dolce & Gabbana άνοιξη καλοκαίρι 2015


Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Katerina on 3 August 2015