Φορέματα Dior άνοιξη 2015

foremata dior anoiksi kalokairi 2015 2 - Φορέματα Dior άνοιξη 2015

Ο οίκος Dior παρουσιάζει μοναδικά ρούχα κάθε σεζόν. Συνεχώς μας εκπλήσσει με ρούχα που χαρακτηρίζονται από γοητεία, κομψότητα και πλούσιο ταπεραμέντο. Αγαπάμε κάθε νέα κολεξιόν που μας προτείνει και η άνοιξη του 2015 δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Δείτε λοιπόν μερικά φορέματα της συλλογής και αποφασίστε ποιο σας αρέσει περισσότερο.
Μας άρεσε πολύ το μακρύ φόρεμα, που φτάνει μέχρι το καλάμι, με τα μπλε σχέδια πάνω σε μπεζ φόντο. Το στράπλες κόψιμο κολακεύει τους ώμους μας ενώ η μέση τονίζεται υπέροχα καθώς το φόρεμα είναι φουσκωτό. Ο οίκος Dior μας το παρουσίασε σε συνδυασμό με μπορντό ψηλοτάκουνη μπότα.
foremata dior anoiksi kalokairi 2015 1 - Φορέματα Dior άνοιξη 2015

Το ασπρόμαυρο φόρεμα με στρογγυλή λαιμόκοψη και στενή μέση μας άρεσε ιδιαίτερα. Είναι από σατέν, ύφασμα που το καθιστά αέρινο και ιδανικό για την άνοιξη. Αγαπήσαμε ιδιαίτερα τα ανοίγματα στη μέση, είναι το «σήμα κατατεθέν» του φορέματος !
foremata dior anoiksi kalokairi 2015 2 - Φορέματα Dior άνοιξη 2015
Μας άρεσε πολύ και το maxi αμάνικο φόρεμα με κόκκινα λουλούδια σε ροζ φόντο. Αποτελεί το ιδανικό φόρεμα για τις ηλιόλουστες ανοιξιάτικες μέρες και ταιριάζει υπέροχα με χρωματιστά, εκκεντρικά παπούτσια, όπως οι μπλε μπότες που παρουσίασε ο οίκος Dior. Πιστεύουμε πως αποτελεί το πιο ρομαντικό φόρεμα της κολεξιόν για την άνοιξη του 2015.
foremata dior anoiksi kalokairi 2015 3 - Φορέματα Dior άνοιξη 2015
Από τη συλλογή Dior άνοιξη 2015 δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα μίνι φορέματα, τα οποία ήταν πλούσια σε σχέδια και χρώματα. Ξεχωρίσαμε το παρακάτω φόρεμα, με ασημί και ιριδίζουσες λεπτομέρειες στο μπούστο, τρύπες στην περιοχή των πλευρών και κόκκινες γραμμές σε γκρι φόντο στο κάτω μέρος. Το σύνολο τελειοποιήθηκε από κόκκινες γυαλιστερές μπότες που έφταναν μέχρι το μηρό.
foremata dior anoiksi kalokairi 2015 4 - Φορέματα Dior άνοιξη 2015
Τέλος, μας άρεσε και το παρακάτω φόρεμα Dior το οποίο χαρακτηρίζεται για την χαρούμενη funky διάθεση του. Είναι φτιαγμένο από μαλλί και έχει ιριδίζουσες λεπτομέρειες στα μανίκια και στη λαιμόκοψη, στα χρώματα του ροζ και του γκρι. Αγαπήσαμε τρελά τους συνδυασμούς των χρωμάτων!
foremata dior anoiksi kalokairi 2015 5 - Φορέματα Dior άνοιξη 2015


Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Katerina on 9 February 2015