Φορέματα στο πράσινο της μέντας

kalokairina foremata 2 - Φορέματα στο πράσινο της μέντας

Η άνοιξη πλησιάζει ολοταχώς και ανυπομονούμε να ξεφορτωθούμε τα χειμωνιάτικα ρούχα μας. Επιτέλους, θα φορέσουμε χρωματιστά αέρινα φορέματα και θα χαρούμε τον ζεστό ήλιο και τα όμορφα λουλούδια! Δείτε λοιπόν μερικές ιδέες ώστε να φορέσετε φορέματα στο πράσινο της μέντας και να δείχνετε υπέροχες σε κάθε ανοιξιάτικη περίσταση.
Ένα ρομαντικό μίνι φόρεμα στο πράσινο της μέντας με έναν εντυπωσιακό φιόγκο στην πλάτη, επιβάλλεται για την φετινή άνοιξη. Φορέστε το σε επίσημες εξόδους και σε πάρτι και είναι σίγουρο πως θα κλέψετε την παράσταση. Αξεσουάρ όπως μαργαριταρένια σκουλαρίκια και πολλά βραχιόλια ταιριάζουν απίστευτα.
kalokairina foremata 1 - Φορέματα στο πράσινο της μέντας
Εννοείται πως ένα δαντελένιο φόρεμα δεν θα έλειπε από την λίστα. Ταιριάζει τέλεια με statement κολιέ σε παστέλ αποχρώσεις. Μη διστάσετε να το ταιριάξετε με nude μυτερές γόβες αλλά και με μπαλαρινάκι. Αφήστε τα μαλλιά σας λυτά και επιλέξτε ουδέτερο μακιγιάζ. Κάντε μοναδικές εμφανίσεις στο γραφείο ή στα αγαπημένα σας μαγαζιά.
kalokairina foremata 2 - Φορέματα στο πράσινο της μέντας
Το φόρεμα στο χρώμα της μέντας είναι το απόλυτο κομμάτι του street style. Με μία και μόνο εμφάνιση, η Taylor Swift το απέδειξε περίτρανα και είναι σίγουρο πως θέλουμε να την μιμηθούμε. Αγαπάμε τις φούξια peep- toe γόβες και την γλυκιά τσαντούλα!

kalokairina foremata 3 - Φορέματα στο πράσινο της μέντας

Και τι θα λέγατε για το παρακάτω φόρεμα στην απαλή απόχρωση του πράσινου της μέντας; Είναι η επιτομή του vintage, αυτό είναι αλήθεια. Θα το φορούσαμε άνετα σε έναν καφέ με τις φίλες μας φορώντας ένα γλυκό καπελάκι και παπούτσια εποχής. Τα μαλλιά μας θα τα είχαμε μπούκλες και ένα γλυκό ροδακινί κραγιόν θα έδινε χαρακτήρα στα χείλη μας.
kalokairina foremata 4 - Φορέματα στο πράσινο της μέντας
Τέλος, μπορείτε να αποκτήσετε το αγαπημένο σοφιστικέ στυλ της Zooey Deschanel, από την αγαπημένη σειρά New Girl. Συνδυάστε το φόρεμα στο χρώμα της μέντας με μπαλαρίνες σε ίδιο χρώμα και ένα γλυκό κίτρινο ζακετάκι. Πιάστε τα μισά μαλλιά σας και βαφτείτε ελάχιστα. Το αποτέλεσμα θα είναι υπέροχο!
kalokairina foremata 5 - Φορέματα στο πράσινο της μέντας


Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Katerina on 24 January 2015