Φορέματα σε στιλ ζιβάγκο

forema zivagko 1 - Φορέματα σε στιλ ζιβάγκο

Το ζιβάγκο γενικώς είναι ένα ρούχο ιδανικό για χειμώνα και πολύ κρύο. Υπάρχουν διαφορετικές εκδοχές του κι εσύ μπορείς να επιλέξεις αυτήν που προτιμάς. Το στενό turtleneck μπορεί να σε κάνει να ‘ασφυκτιάς’ και να μην νιώθεις άνετα. Αν θέλεις να το βάλεις αλλά να νιώθεις άνετα και ‘ελεύθερη’, επίλεξε το ζιβάγκο που έχει φαρδύ και μεγάλο ‘λαιμό’. Είναι το σχέδιο που βρίσκεις συνήθως στα πολύ χοντρά πουλόβερ. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει πληθώρα φορεμάτων- ζιβάγκο από όπου μπορείς να επιλέξεις το καταλληλότερο.

forema zivagko 1 - Φορέματα σε στιλ ζιβάγκο
Ένα υπέροχο ζέρσεϊ φόρεμα σε στενή γραμμή και γκρι χρώμα. Έχουμε ξαναπεί ότι το γκρι είναι η πιο ενδιαφέρουσα εναλλακτική του μαύρου και ταιριάζει σχεδόν με τα πάντα. Αυτό το φόρεμα αντικαθιστά την pencil φούστα και το πουκάμισο και μπορείς να κάνεις ένα απλό αλλά chic office style.

forema zivagko 2 - Φορέματα σε στιλ ζιβάγκο
Ίσως αυτό το φόρεμα να μην συνδυάζεται με σανδάλια, καθ’ό,τι μακρυμάνικο και ζιβάγκο. Είναι όμως πολύ sexy με έναν πιο ‘αυστηρό’ τρόπο κυρίως επειδή είναι ασύμμετρο. Το χειμώνα φοριέται ιδανικά με over the knee boots για το βράδυ και λευκά sneakers για το πρωί.
forema zivagko 3 - Φορέματα σε στιλ ζιβάγκο
Τα χοντρά πουλόβερ των 90s κάνουν επιστροφή και εμείς φανταζόμαστε χειμωνιάτικα βράδια με χιόνι και τζάκι. Για μεγαλύτερο ‘χουχούλιασμα’, προτίμησε ένα σε στιλ φορέματος ώστε να το βάλεις με οπάκ καλσόν και μαύρα ankle boots.
forema zivagko 4 - Φορέματα σε στιλ ζιβάγκο
Το φόρεμα ζιβάγκο δεν χρειάζεται να είναι βαρύ ή μάλλινο. Μπορείς να βάλεις ένα πιο λεπτό φόρεμα σε girly version και να το συνδυάσεις με μία λεπτή καφέ ζώνη και ένα cardigan.
forema zivagko 5 - Φορέματα σε στιλ ζιβάγκο
Ένα oversized dress μπορεί άνετα να φορεθεί και ως μπλούζα. Το καλό με το πουλόβερ είναι ότι συνδυάζεται με οπάκ καλσόν, κολάν σε διάφορα σχέδια και skinny jeans. Αν δεν νιώθεις άνετα με ένα τόσο φαρδύ ρούχο, δώστου σχήμα με μία λεπτή δερμάτινη ή πιο μεγάλη χρυσή ζώνη. Μπορείς να βάλεις από sneakers μέχρι sexy high heels.


Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Katerina on 11 December 2014