Τα φορέματα των celebrities που αγαπήσαμε

vradina foremata celebrities 3 - Τα φορέματα των celebrities που αγαπήσαμε

Η καθεμία από εμάς παρατηρεί με αμείωτο ενδιαφέρον τις εμφανίσεις των celebrities πάνω στο κόκκινο χαλί. Οι αγαπημένες μας σταρ πραγματικά μας εμπνέουν. Παρατηρούμε διάφορες λεπτομέρειες ώστε να τις εφαρμόσουμε στο δικό μας ντύσιμο και να κάνουμε μοναδικές εμφανίσεις. Δείτε λοιπόν τα φορέματα των celebrities που αγαπήσαμε το 2014.
Ποιος θα μπορούσε να ξεχάσει την υπέροχη εμφάνιση της Emma Stone στο Met Ball; Φορούσε μία υπέροχη τουαλέτα από σατέν, η οποία έδενε στη μέση της και έκλεινε στο λαιμό της με έναν εντυπωσιακό φιόγκο. Το έντονο κόκκινο χρώμα τόνιζε την λευκή επιδερμίδα της και το διακριτικό μακιγιάζ της. Δοκιμάστε και εσείς να φορέσετε εντυπωσιακά κόκκινα φορέματα στις βραδινές σας εξόδους.

vradina foremata celebrities 1 - Τα φορέματα των celebrities που αγαπήσαμε
Η Rosie Huntington- Whiteley έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση στο Φεστιβάλ Καννών. Η αγαπημένη μας celebrity φόρεσε μία υπέρκομψη γαλάζια τουαλέτα με ουρά. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του φορέματος ήταν οι ιριδίζουσες λεπτομέρειες, οι οποίες ξεκινο ύσαν από την περιοχή του στήθους και «ξεθώριαζαν» στο τελείωμα.
vradina foremata celebrities 2 - Τα φορέματα των celebrities που αγαπήσαμε
Πόσο αγαπήσαμε την αρχοντική τουαλέτα της Sandra Bullock! Μας υπενθύμισε πως το royal blue είναι το βασικό χρώμα για τις επίσημες εμφανίσεις μας. Επιλέξτε λοιπόν ένα φόρεμα σε παρόμοια απόχρωση για ένα πάρτι που διοργανώνεται από το γραφείο ή για άλλες επίσημες περιστάσεις.
vradina foremata celebrities 3 - Τα φορέματα των celebrities που αγαπήσαμε
Η Blake Lively ξεκίνησε την υπέροχη μόδα του χρώματος Marsala, η οποία είναι το νέο trend του 2015. Εντυπωσιαστήκαμε από την τουαλέτα που επέλεξε να φορέσει η αγαπημένη μας ηθοποιός. Την συνδύασε με ψηλοτάκουνα πέδιλα και ακριβά κοσμήματα, σκουλαρίκια και βραχιόλια στο ένα χέρι.
vradina foremata celebrities 4 - Τα φορέματα των celebrities που αγαπήσαμε
Τέλος, αγαπήσαμε και την μακριά τουαλέτα της Camila Alves. Αγαπήσαμε την baby pink απόχρωσή του, η οποία τόνιζε με υπέροχο τρόπο την σκουρόχρωμη επιδερμίδα της αγαπημένης μας celebrity. Είναι σίγουρο πως θα δοκιμάσουμε και εμείς μοναδικές εμφανίσεις επιλέγοντας μακριά φορέματα στην ίδια απόχρωση, τόσο για επίσημες όσο και για casual περιστάσεις.
vradina foremata celebrities 5 - Τα φορέματα των celebrities που αγαπήσαμε


Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Katerina on 15 January 2015