Ρομαντικά ροζ φορέματα και πως θα τα φορέσεις σωστά

roz forema 4 - Ρομαντικά ροζ φορέματα και πως θα τα φορέσεις σωστά

Ξέρω τι σκέφτεσαι. Ότι το ροζ είναι πολύ παιδικό ή παραπέμπει σε ρούχο της κούκλας Barbie. Και αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνουμε οι γυναίκες. Όταν έχουμε πάρει με κακό μάτι κάτι από την αρχή, το ξεγράφουμε εύκολα. Έφτασε η ώρα λοιπόν να αναθεωρήσεις και να ανοίξεις το φάκελο ‘ροζ φόρεμα’.
Με τους κατάλληλους συνδυασμούς και την απόχρωση που ταιριάζει περισσότερο στο δέρμα σου, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι εντυπωσιακό.
roz forema 1 - Ρομαντικά ροζ φορέματα και πως θα τα φορέσεις σωστά
Το baby pink (κουφετί ελληνιστί) είναι η πιο safe επιλογή για ροζ. Είναι παστέλ, είναι διακριτικό, και μπορείς να κάνεις πολλούς χρωματικούς συνδυασμούς. Δοκίμασε να το βάλεις με άλλες παστέλ αποχρώσεις, όπως ένα ζευγάρι φιστικί γόβες ή μία λεμονί τσάντα. Το αποτέλεσμα θα παραμείνει αρμονικό.
roz forema 2 - Ρομαντικά ροζ φορέματα και πως θα τα φορέσεις σωστά
Ροζ προς φούξια. Είναι σίγουρα πιο έντονο, αλλά και τόσο girly. Ένα τέτοιο φόρεμα είναι ο πρωταγωνιστής του outfit, άρα δεν χρειάζεται πολλά αξεσουάρ και χρώματα. Παίξε με το γκρι, το μπλε, και όλες τις παστέλ αποχρώσεις. Απόφυγε το μαύρο, γιατί δημιουργεί μία έντονη αλλά αταίριαστη αντίθεση.
roz forema 3 - Ρομαντικά ροζ φορέματα και πως θα τα φορέσεις σωστά
Το έντονο ροζ μπορεί να είναι και εντελώς casual. Με τα αγαπημένα σου sneakers, μια καθημερινή τσάντα και την παντελή έλλειψη κοσμημάτων, το κάνεις να δείχνει εντελώς απλό.
roz forema 4 - Ρομαντικά ροζ φορέματα και πως θα τα φορέσεις σωστά
Η κομψή κλασική επιλογή. Μακρυμάνικο φόρεμα σε γραμμή Α, που όμως μπορεί να αλλάξει στιλ ανάλογα με τα παπούτσια και την τσάντα.
roz forema 5 - Ρομαντικά ροζ φορέματα και πως θα τα φορέσεις σωστά
Έχουμε μιλήσει για mix and match ντύσιμο και αυτό είναι η επιτομή του. Η ροζ μουσελίνα ‘δένει’ απίθανα με ένα leather jacket και το εντελώς girly μετατρέπεται σε romantic grunge. Κάπως έτσι θα ήταν η πριγκίπισσα των παραμυθιών, αν τελικά ο πρίγκιπας δεν ερχόταν ποτέ.
roz forema 6 - Ρομαντικά ροζ φορέματα και πως θα τα φορέσεις σωστά
Ένα maxi φούξια φόρεμα δείχνει εντελώς casual όταν είναι απλού βαμβακερού υφάσματος. Το σκίσιμο στο πλάι έχει κάνει κανονικό comeback, δίνοντας την απαραίτητα τσαχπινιά σε ένα, κατά τ’ άλλα, απλό στιλ.
roz forema 7 - Ρομαντικά ροζ φορέματα και πως θα τα φορέσεις σωστά
Η φθινοπωρινή εκδοχή του ροζ για stylish κορίτσια. Δες πόσο όμορφα συνδυάζεται με γκρι πλεκτή ζακέτα και cowboy hat.


Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Katerina on 23 October 2014