Πως να συνδυάστε τα φορέματα με μπότες

forema me mpotes 4 - Πως να συνδυάστε τα φορέματα με μπότες

Για να πούμε την αλήθεια έχουμε συνηθίσει να φοράμε τα φορέματά μας τον χειμώνα με επίσημο παπούτσι, όπως η γόβα ή τα booties. Το κρύο όμως είναι ιδιαίτερα τσουχτερό και δεν μας επιτρέπει να κάνουμε τους συνδυασμούς που θέλουμε. Δείτε λοιπόν πως μπορείτε να συνδυάσετε τα φορέματα με μπότες ώστε να παραμείνετε ζεστές και ταυτόχρονα κομψές.
Κατ’ αρχάς, μπορείτε να φορέσετε ένα λευκό φόρεμα- πουλόβερ με ένα ζεστό cardigan σε γήινη απόχρωση. Φορέστε τις αγαπημένες σας μπότες ιππασίας και πάρτε μαζί σας μία ασορτί τσάντα. Δέστε τα μαλλιά σας σε μία χαλαρή αλογοουρά και αναδείξτε τον υπέροχο κολιέ που φορέσατε. Προτιμήστε μακιγιάζ σε ουδέτερες αποχρώσεις, τόσο για τα μάτια όσο και για τα χείλια.
forema me mpotes 1 - Πως να συνδυάστε τα φορέματα με μπότες
Μπορείτε άνετα να φορέσετε ένα λευκό καλοκαιρινό φόρεμα από δαντέλα με knee high μπότες. Φορέστε μάλλινες γκέτες από μέσα για να παραμείνετε ζεστές και συνδυάστε ένα καρό φουλάρι στα αγαπημένα χρώματα. Επιλέξτε πολλά κοσμήματα όπως βραχιόλια και δαχτυλίδια και αφήστε τα μαλλιά σας λυτά, σε ένα απλό look.
forema me mpotes 2 - Πως να συνδυάστε τα φορέματα με μπότες
Ένα μαύρο φόρεμα μέχρι τον μηρό θα έδειχνε τέλειο με ταμπά μπότες ιππασίας. Φορέστε ένα φουλάρι σε μποέμικο στυλ και αφήστε τα μαλλιά σας σε ανάλαφρες μπούκλες. Μη διστάσετε να ντυθείτε έτσι για έναν στιλάτο καφέ στο κέντρο της πόλης με τις φίλες σας.
forema me mpotes 3 - Πως να συνδυάστε τα φορέματα με μπότες
Συνδυάστε ένα κλασσικό μαύρο φόρεμα με μαύρες μπότες μέχρι το γόνατο και ένα denim τζάκετ με μανίκι σε τρία τέταρτα. Φορέστε ασημί αξεσουάρ όπως ένα φουλάρι, λίγα βραχιόλια και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια. Δοκιμάστε μία τέτοια εμφάνιση στο γραφείο και είναι σίγουρο πως θα κλέψετε την παράσταση.
forema me mpotes 4 - Πως να συνδυάστε τα φορέματα με μπότες
Τέλος, φορέστε ένα μίνι επίσημο φόρεμα με ψηλοτάκουνες μπότες που φτάνουν μέχρι το μηρό. Αφήστε τα μακριά μαλλιά σας λυτά, σε ένα επιμελώς ατημέλητο look, επιλέξτε ένα σκούρο smokey eye look και κάντε τις καλύτερες βραδινές εμφανίσεις του χειμώνα!
forema me mpotes 5 - Πως να συνδυάστε τα φορέματα με μπότες


Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Katerina on 14 January 2015