Πως να βάλεις το φόρεμα με βάτες

forema me vates 2 - Πως να βάλεις το φόρεμα με βάτες

Αν ρωτήσει κάποιος τις γυναίκες που έζησαν κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’80 και φόρεσαν πολλή βάτα, θα σου πουν ότι δεν θέλουν ούτε να την βλέπουν θεωρώντας ότι είναι ένα πολύ ‘παλιακό’ ρούχο που δεν θα έπρεπε να ξαναφορεθεί. Παρόλα αυτά, η μόδα κάνει κύκλους και ολόκληρη η 80s αισθητική έχει κάνει δυναμικό comeback. Μεταξύ αυτών και τα φορέματα με βάτες, αλλά σε μια πιο διακριτική version. Οι βάτες δεν είναι τόσο έντονες αλλά λεπτές, εσωτερικές αλλά και εξωτερικές, και σίγουρα κολακεύουν πολύ περισσότερο τη γυναικεία φιγούρα σε σχέση με παλιότερα.
forema me vates 1 - Πως να βάλεις το φόρεμα με βάτες
Οι βάτες βοηθούν στο να αποκτήσουν οι ώμοι ένα καλύτερο σχήμα. Είναι ιδανική επιλογή για κορίτσια με σώμα αχλάδι, επειδή διαθέτουν αρκετά στενές πλάτες και ώμους. Με ένα pastel girly φόρεμα, έχεις και στιλ αλλά και καλύτερη στάση σώματος.
forema me vates 2 - Πως να βάλεις το φόρεμα με βάτες
Το μπλε sequin φόρεμα αναδεικνύεται ακόμα περισσότερο με τους ελαφρώς τετράγωνους ώμους και σου δίνει την αίσθηση ότι νιώθεις πιο δυναμική και έτοιμη να κατακτήσεις τον κόσμο!
forema me vates 3 - Πως να βάλεις το φόρεμα με βάτες
Αντί να βάλεις ένα sequin φόρεμα που θα είναι γυαλιστερό και κυριολεκτικά αστραφτερό, προτίμησε ένα απλό μαύρο στιλ που θα έχει πρόσθετες βάτες σε στιλ sequin. Είναι ένα πολύ μεγάλο trend που ‘παντρεύει’ τη δεκαετία του 80 με την αισθητική του σήμερα.
forema me vates 4 - Πως να βάλεις το φόρεμα με βάτες
Κάντο όπως η Kim Kardashian. Αν έχεις αρκετά πλούσιες καμπύλες αλλά σχετικά στενές πλάτες, οι μυτερές βάτες καταφέρνουν να εξισορροπήσουν το αποτέλεσμα και να δείχνουν πιο συμμετρικό το σώμα σε σχέση με το κάτω μέρος του σώματος. Το μαύρο χρώμα είναι η καλύτερη και διαχρονικότερη επιλογή.
forema me vates 5 - Πως να βάλεις το φόρεμα με βάτες
Μην μπερδευτείς και πιστέψεις ότι είναι ένα φαρδύ σακάκι. Είναι ένα φόρεμα σε στιλ σακακιού με ξεκάθαρες αναφορές στα ανατρεπτικά 80s. Το σακάκι που φοριέται σαν φόρεμα είναι ένα πολύ sexy outfit και μπορεί να αποκτήσει σχήμα με μία λεπτή δερμάτινη ή μία πιο μεγάλη χρυσή ζώνη στη μέση.


Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Katerina on 7 December 2014