Οι stylish συνδυασμοί για να βάλεις φόρεμα το χειμώνα

stylish combinations to put dress in winter 4 - Οι stylish συνδυασμοί για να βάλεις φόρεμα το χειμώνα

Είναι προφανές ότι δεν μπορείς να περάσεις ούτε ένα χειμώνα χωρίς τα αγαπημένα σου φορέματα. Είναι η επιτομή της θηλυκότητας, είναι άνετα, κομψά και φέτος, έχουν την τιμητική τους! Το θέμα όμως είναι πώς θα συνδυάσεις το φόρεμά σου με τέτοιο τρόπο ώστε να είσαι ζεστή και στιλάτη. Κοινώς, θα δούμε πώς θα κάνουμε το σωστό layering και όχι μόνο. Εκτός από τια ζακέτες, τα παλτό και τα poncho, εξίσου σημαντικό είναι το σωστό καλσόν, τα κοσμήματα αλλά και τα παπούτσια, που είναι ικανά να αλλάξουν ολόκληρο το outfit.
stylish combinations to put dress in winter 5 - Οι stylish συνδυασμοί για να βάλεις φόρεμα το χειμώνα
Το να βάλεις κοντό φόρεμα, διευκολύνει πολύ τα πράγματα στο κομμάτι του layering. Μπορείς να βάλεις ακόμα και ένα πλεκτό cardigan πάνω από το φόρεμα χωρίς να δείχνει παράταιρο ή υπερβολικό. Ένα κλασικό παλτό, ένα λεπτό καλσόν και ένα σουέντ μποτίνι ή πλατφόρμα είναι μία απόλυτα ασφαλής επιλογή.
stylish combinations to put dress in winter 4 - Οι stylish συνδυασμοί για να βάλεις φόρεμα το χειμώνα
Τώρα που κάνει κρύο, έχεις την ευκαιρία να κάνεις αυτό το layering. Λεπτή ζώνη στο ύψος της μέσης, πλεκτό ζεστό cardigan και ένα χοντρό κασκόλ. Το πιο σημαντικό είναι να κρατάς πιο ζεστά τα άκρα σου.
stylish combinations to put dress in winter 2 - Οι stylish συνδυασμοί για να βάλεις φόρεμα το χειμώνα
Φόρα το shirt dress σου με τον πιο στιλάτο τρόπο μέσα στην καρδιά του χειμώνα. Οι over the knee socks, ένα καπέλο, μποτίνια με κορδόνια και χρυσά κοσμήματα είναι η συνταγή της επιτυχίας… και της fashionista.
stylish combinations to put dress in winter 1 - Οι stylish συνδυασμοί για να βάλεις φόρεμα το χειμώνα
Ένα απλό ζέρσευ γκρι φόρεμα σετάρεται φανταστικά με ένα κλασικό λευκό πουκάμισο. Γίνεται η νούμερο 1 επιλογή σου για το γραφείο αλλά και τις βόλτες. Φόρεσε από πάνω ένα κλασικό μονόχρωμο παλτό και δεν χρειάζεσαι τίποτα περισσότερο για να ξεχωρίσεις.
stylish combinations to put dress in winter 3 - Οι stylish συνδυασμοί για να βάλεις φόρεμα το χειμώνα
Ο ορισμός του σωστού layering. Βάλε σαν βάση ένα απλό βαμβακερό φορεματάκι και κάνε ατελείωτους συνδυασμούς: χοντρή μακριά ζακέτα, κλασικό παλτό, οπάκ καλσόν και high heel boots είναι ένα outfit άκρως χειμερινό και stylish. Τα γάντια και το κασκόλ ολοκληρώνουν την εμφάνιση σε μία πολύ κρύα ημέρα. Με κάτι τέτοια… ευχόμαστε να χιονίσει!


Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Katerina on 9 November 2014