Οι πιο stylish συνδυασμοί για να φορέσεις denim φόρεμα

tzin forema 1 - Οι πιο stylish συνδυασμοί για να φορέσεις denim φόρεμα

Το τζιν (εκτός από τα κλασικά παντελόνια), έχει κάνει δυναμικό comeback σε κάθε εκδοχή. Βλέπουμε το total denim, φούστες, jackets, γιλέκα, σαλοπέτες αλλά και φορέματα, με τα οποία θα ασχοληθούμε σήμερα. Πολλές από εμάς το φοβόμαστε γιατί δυσκολευόμαστε να κάνουμε τον ιδανικό συνδυασμό. Αλλά μην ανησυχείς, γι αυτό είμαστε εμείς εδώ.
Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε πληθώρα υφασμάτων, ώστε να ενσωματώσεις στην καθημερινότητά σου… τα τζιν φορέματα. Μάθε ποιοι είναι οι πιο στιλάτοι τρόποι για να βάλεις denim φόρεμα και να κλέψεις όλες τις εντυπώσεις!
tzin forema 1 - Οι πιο stylish συνδυασμοί για να φορέσεις denim φόρεμα
Η πιο κλασική εκδοχή του φθινοπωρινού τζιν φορέματος, είναι αυτή με μανίκι μέχρι τον αγκώνα ώστε να δείχνει τέλειο είτε με γυμνό πόδι είτε με οπάκ καλσόν. Τη διαφορά κάνουν τα χρυσά τρουκς στους ώμους.
tzin forema 2 - Οι πιο stylish συνδυασμοί για να φορέσεις denim φόρεμα
Κάνε το πουκάμισο φόρεμα, αρκεί να είναι στο κατάλληλο για εσένα μήκος. Τις πιο κρύες ημέρες, βάλε καλσόν σε οποιαδήποτε απόχρωση και πλέξη θέλεις.
tzin forema 3 - Οι πιο stylish συνδυασμοί για να φορέσεις denim φόρεμα
Το denim dress αποκτά εντελώς χειμωνιάτικο στιλ, αν συνδυαστεί με πασμίνα και over the knee boots. Το πουά καλσόν αναδεικνύει τέλεια το όλο outfit.
tzin forema 4 - Οι πιο stylish συνδυασμοί για να φορέσεις denim φόρεμα
Συνδύασε τα δύο φετινά trends για αξέχαστες εμφανίσεις: τζιν φόρεμα και δερμάτινο γιλέκο.
tzin forema 5 - Οι πιο stylish συνδυασμοί για να φορέσεις denim φόρεμα
Δεν χρειάζεται να είσαι Παριζιάνα για να είσαι ο ορισμός της κομψότητας. Φέρε εσύ τον Πύργο του Άιφελ (κυριολεκτικά) πάνω σου και δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο για να ξεχωρίσεις. Εντάξει, ίσως τα biker boots σου και γαλλική πλεξούδα σε κότσο.
tzin forema 6 - Οι πιο stylish συνδυασμοί για να φορέσεις denim φόρεμα
Για κορίτσια που λατρεύουν τη μάξι εκδοχή, αυτή είναι η πιο stylish αλλά και ταυτόχρονα sexy version του denim. Τα κουμπιά (και το πόσα θα έχεις ανοιχτά), αυξάνουν τα επίπεδα του sexiness.
tzin forema 7 - Οι πιο stylish συνδυασμοί για να φορέσεις denim φόρεμα
H πιο stylish version σε θέλει να φοράς φόρεμα ¾ με ζώνη στη μέση, γυρισμένο μανίκι και flat παπούτσια. Ξεχνάς τα σανδάλια κι επιλέγεις brogues ή loafers σε γήινες αποχρώσεις.


Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Katerina on 19 November 2014