Μάθε ποια είναι τα πιο stylish δερμάτινα φορέματα

dermatino forema 4 - Μάθε ποια είναι τα πιο stylish δερμάτινα φορέματα

Έχουμε συνδυάσει την καθημερινότητα και την άνεση με πιο απαλά υφάσματα. Επιπλέον, πολλές από εμάς, φοβόμαστε να βάλουμε δέρμα ή δερματίνη (πάντα faux) γιατί δεν είμαστε και πολύ σίγουρες για το αποτέλεσμα. Και είναι αλήθεια ότι είναι ένα ‘δύσκολο’ ύφασμα που χρειάζεται το ανάλογο styling για να μπορεί να είναι κατάλληλο και για πρωινά outfits.
Αυτή τη φορά, θα πιάσουμε την κατηγορία ‘δερμάτινα φορέματα’ και τους ιδανικότερους τρόπους να φορεθεί, ειδικά αν θες να νιώσεις fashionista. Πάμε να δούμε μερικές επιλογές.
dermatino forema 1 - Μάθε ποια είναι τα πιο stylish δερμάτινα φορέματα
Το δερμάτινο φόρεμα, είναι ιδανικό και για το γραφείο, σε αυτό ακριβώς το μήκος, δηλαδή λίγο πιο πάνω από το γόνατο. Με flat παπούτσια (μπαλαρίνες, oxfords, brogues, loafers), και μία ζακετούλα, περνάει πιο ‘απαρατήρητο’, κάτι που χρειαζόμαστε σε πολύ πρωινές εμφανίσεις.
dermatino forema 2 - Μάθε ποια είναι τα πιο stylish δερμάτινα φορέματα
Ο ορισμός του sexy leather είναι όταν το βλέπουμε σε κλασική γραμμή. Ένα στενό φόρεμα σε midi μήκος σε συνδυασμό με μαύρα πέδιλα, είναι ό,τι πρέπει για πιο ‘βραδινές’ εμφανίσεις.
dermatino forema 3 - Μάθε ποια είναι τα πιο stylish δερμάτινα φορέματα
Μία πιο καθημερινή επιλογή, είναι το φόρεμα που δεν είναι εντελώς leather. Εδώ έχουμε ένα βαμβακερό-δερμάτινο φόρεμα που γίνεται ακόμα πιο casual με ένα νεανικό οπάκ καλσόν.
dermatino forema 4 - Μάθε ποια είναι τα πιο stylish δερμάτινα φορέματα
Αυτός είναι ο τρόπος για να ‘ενώσεις’ την girly με τη wild πλευρά σου. Ένα κοριτσίστικο κοντομάνικο κλος φόρεμα είναι κομμάτι πασπαρτού για όλες τις ώρες και τις περιστάσεις. Και φυσικά, μπορείς να το συνδυάσεις με όλα τα παπούτσια σου. Ακόμα και με τα άνετα sneakers!
dermatino forema 5 - Μάθε ποια είναι τα πιο stylish δερμάτινα φορέματα
Ανάδειξε την πιο fashionable πλευρά σου με ένα υπέροχο φόρεμα με πιέτες. Το να βάλεις από πάνω ένα λεπτό πουλοβεράκι είναι μια καλή εναλλακτική και αυτομάτως το φόρεμα… γίνεται φούστα. Πόνταρε σε ένα ζευγάρι καλτσάκια για super stylish εμφανίσεις.
dermatino forema 6 - Μάθε ποια είναι τα πιο stylish δερμάτινα φορέματα
Το φόρεμα τύπου deux pieces σου δίνει το απαραίτητο στιλ, ενώ το δέρμα, σαν λεπτομέρεια, κάνει το outfit πολύ διακριτικό. Προτίμησε ψηλοτάκουνα για έξτρα γοητεία.

Βρήκαμε όμορφα φορέματα με δερμάτινες λεπτομέριες για να ανανεώσεις κι εσύ τη γκαρνταρόμα σου με στυλ. Δες λεπτομέριες για κάθε φόρεμα μετά την εικόνα.

dermatina foremata - Μάθε ποια είναι τα πιο stylish δερμάτινα φορέματα

  1. Φόρεμα ISO με δερματίνη στο πλάι σε μαύρο χρώμα. 44,50 €
  2. Μίνι φόρεμα με δερματίνη €68.57
  3. Φόρεμα αμάνικο HYPE από δερματίνη και ύφασμα σε μαύρο χρώμα. 19,90 €
  4. Εφαρμοστό φόρεμα με δερμάτινες λεπτομέρειες 22,00 €
  5. Φόρεμα Με Δερμάτινες Λεπτομέρειες Anna Riska 129,00 €
  6. Μίντι φόρεμα με φούστα από δερματίνη σε μεγάλα μεγέθη 68 €
  7. Δερμάτινο φόρεμα με ανοιχτή πλάτη σε μαύρο 44,00 €
  8. Δερμάτινο skater φόρεμα 34,90 €

Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Katerina on 24 October 2014