Καλοκαιρινά φορέματα με φθινοπωρινή διάθεση

kalokairina foremata fthinoporina outfits 2 - Καλοκαιρινά φορέματα με φθινοπωρινή διάθεση

Το καλοκαιράκι σιγά σιγά μας αφήνει και την θέση του παίρνουν οι φθινοπωρινές βροχές, οι δροσιές, η συννεφιά. Η καλοκαιρινή διάθεση, όμως, παραμένει και θέλουμε αυτό να αντανακλάται στην εμφάνιση μας. Μπορούμε να συνδυάσουμε τα καλοκαιρινά μας φορέματα με φθινοπωρινά κομμάτια. Με αυτόν τον τρόπο, έχουμε ακόμη μαζί μας μία δόση από το πνεύμα το διακοπών που θα μας χρειαστεί για τις μουντές, κρύες μέρες του χειμώνα.

Μία πλεκτή ζακέτα ή αλλιώς cardigan είναι η ιδανική επιλογή για να ξεκινήσουμε τους συνδυασμούς μας. Μπορούμε να διαλέξουμε σε μαύρο, βιολετί ή ναυτικό μπλε. Ένα σακάκι ή μία καρό καμπαρντίνα δίνουν εξίσου όμορφη φθινοπωρινή νότα. Προτιμούμε με μανίκι σε τρία τέταρτα, μέχρι τον αγκώνα δηλαδή, καθώς ο ήλιος είναι ακόμη αρκετά δυνατός.
kalokairina foremata fthinoporina outfits 3 - Καλοκαιρινά φορέματα με φθινοπωρινή διάθεση

Μάλλινες λεπτομέρειες όπως κασκόλ και ψηλές κάλτσες δημιουργούν μία άνετη διάθεση. Εάν διστάζουμε ακόμη να φορέσετε ζεστά κομμάτια, κάποιο υφασμάτινο ή δαντελένιο φουλάρι είναι, επίσης, καλό.

Αν και για τις περισσότερες από εμάς είναι δύσκολο, ήρθε η ώρα για τα καλσόν. Επομένως, βγάζουμε από την ντουλάπα τα δαντελένια ή τα σκούρα καλσόν και τα μαύρα κολάν. Μπορούμε να τα φορέσουμε με μπότες και μποτάκια καθώς και σε συνδυασμό με ψηλές κάλτσες.

kalokairina foremata fthinoporina outfits 2 - Καλοκαιρινά φορέματα με φθινοπωρινή διάθεση

Εάν πάλι επιμένουμε να μη βάλουμε καλσόν μέχρι να αρχίσουν για τα καλά οι παγωνιές, υπάρχει λύση! Μπορούμε να φορέσουμε με γυμνό πόδι τα oxfords, τα ψηλοτάκουνα ή ακόμη και ψηλές μπότες. Τα booties είναι και φέτος στη μόδα και συμπληρώνουν την εμφάνιση μας. Το αποτέλεσμα θα είναι μαγευτικό και πολύ ελκυστικό.

kalokairina foremata fthinoporina outfits 4 - Καλοκαιρινά φορέματα με φθινοπωρινή διάθεση

Τέλος, προτιμούμε όμορφα αξεσουάρ όπως δερμάτινες τσάντες και τσαντάκια, vintage κολιέ και λεπτές ή φαρδιές ζώνες ώστε να τελειοποιήσουμε το φθινοπωρινό μας look.

kalokairina foremata fthinoporina outfits 1 - Καλοκαιρινά φορέματα με φθινοπωρινή διάθεση

Με λίγη προσοχή στη λεπτομέρεια μπορούμε να συνδυάσουμε τέλεια τα καλοκαιρινά με τα φθινοπωρινά μας ρούχα. Και ένα είναι σίγουρο, πως θα μαγνητίσουμε πολλά βλέμματα καθώς περπατάμε είτε στο δρόμο προς το γραφείο είτε για τη βραδινή μας έξοδο.


Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Katerina on 2 October 2014