Επίλεξε το ιδανικό παστέλ φόρεμα

pastel forema 5 - Επίλεξε το ιδανικό παστέλ φόρεμα

Οι παστέλ αποχρώσεις μας φτιάχνουν τη διάθεση για πολλούς λόγους: μας θυμίζουν την εμφάνιση γλυκών που έχουν ζαχαρόπαστα σε ‘χαριτωμένες’ αποχρώσεις, είναι πολύ αρμονικές και ‘δένουν’ μεταξύ τους όποιος συνδυασμούς και να κάνεις, φέρνουν την Άνοιξη μέσα στο χειμώνα και αναδεικνύουν τη ρομαντική πλευρά που όλες κρύβουμε. Επομένως, δεν είναι τυχαίο που το παστέλ έχει μπει στην ντουλάπα, τη διακόσμηση αλλά και τη ζαχαροπλαστική.
Μην αντιστέκεσαι άλλο στην τεράστια τάση της χρονιάς. Απόκτησε αυτό το παστέλ φόρεμα που θα σου φτιάχνει τη διάθεση και θα μπορείς να φοράς και στην καθημερινότητά σου (και όχι μόνο σε cocktail parties ή γάμους).
pastel forema 1 - Επίλεξε το ιδανικό παστέλ φόρεμα Λατρεύουμε τη maxi εκδοχή του γιατί φοριέται κάθε εποχή του χρόνου κάνοντας πάντα το σωστό styling. Ένα παστέλ ροζ φόρεμα δεν είναι απαραίτητα υπερβολικά girly. Δημιούργησε ένα boho chic αποτέλεσμα με τον εξής τρόπο: με μία γκρι ή μωβ παστέλ ζακέτα, λευκή απαλή πασμίνα, γκρι σουέντ booties και ένα μπλε fedora hat.
pastel forema 2 - Επίλεξε το ιδανικό παστέλ φόρεμα
Παραμένουμε στο ροζ χρώμα, το οποίο συνδυάζεται ιδανικά με μία μεγάλη ή μικρή καφέ ζώνη και έναν καφέ φάκελο για πιο βραδινές εμφανίσεις. Αν θέλεις να κάνεις ένα πρωινό στιλ, επίλεξε flat παπούτσια και ένα cardigan με γεωμετρικά σχέδια.
pastel forema 3 - Επίλεξε το ιδανικό παστέλ φόρεμα
Όταν το παστέλ συναντά τη δαντέλα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην ταιριάξουν αμέσως. Το φιστικί είναι το λιγότερο αναμενόμενο χρώμα που θα επιλέγαμε αλλά είναι και από τα πιο ενδιαφέροντα. Ενδείκνυται και για καθημερινές εμφανίσεις, χωρίς όμως να χάνεται η κομψότητά του.
pastel forema 4 - Επίλεξε το ιδανικό παστέλ φόρεμα
Εδώ αποδεικνύεται περίτρανα αυτό που λέγαμε νωρίτερα. Δύο διαφορετικές παστέλ αποχρώσεις σετάρονται άψογα δημιουργώντας ένα chic girly αποτέλεσμα. Η λεπτομέρεια του πουά και ένα ζευγάρι πέρλες υπόσχονται ένα ρομαντικό και vintage style .
pastel forema 5 - Επίλεξε το ιδανικό παστέλ φόρεμαΊσως να μην είσαι fan του κίτρινου χρώματος, όμως πώς μπορείς να αντισταθείς στην παστέλ λεμονί απόχρωσή του; Ένα ζευγάρι nude γόβες και κοσμήματα σε μπλε ή πράσινα χρώματα αρκούν για να εντυπωσιάσεις.


Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Katerina on 10 December 2014