Δοκίμασε ένα ethnic φόρεμα τον φετινό χειμώνα

ethnic forema 2 - Δοκίμασε ένα ethnic φόρεμα τον φετινό χειμώνα

Το ethnic στυλ μας αρέσει ιδιαίτερα. Εκφράζει χαλαρή διάθεση συνδυασμένη με όμορφα χρώματα και σχέδια. Τα ethnic φορέματα ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα. Δείτε λοιπόν πως μπορείτε να τα φορέσετε φέτος τον χειμώνα και κάντε μοναδικές καλόγουστες εμφανίσεις.
Μας άρεσε ιδιαίτερα το παρακάτω φόρεμα- πουλόβερ που φτάνει μέχρι τον μηρό. Χαρακτηρίζεται από πολύχρωμα εντυπωσιακά σχέδια και φουσκωτά μανίκια. Είναι σίγουρα πολύ ζεστό και επομένως το κατάλληλο ethnic φόρεμα για τις casual εμφανίσεις μας τα κρύα πρωινά του χειμώνα. Φορέστε το knee high μπότες αλλά και motorcycle boots.
ethnic forema 1 - Δοκίμασε ένα ethnic φόρεμα τον φετινό χειμώνα
Δοκιμάστε να φορέσετε στις βραδινές σας εμφανίσεις το παρακάτω ethnic φόρεμα με τις αφρικάνικες λεπτομέρειες. Αγαπάμε πολύ τη μεταλλική ζώνη στη μέση. Χτενίστε τα μαλλιά σας σε ανάλαφρες μπούκλες και δώστε στα μάτια σας το αγαπημένο winged eye look. Φορέστε μαύρες γόβες με χοντρό τακούνι και απλώς εντυπωσιάστε τους άλλους γύρω σας!
ethnic forema 2 - Δοκίμασε ένα ethnic φόρεμα τον φετινό χειμώνα
Ένα μίνι φόρεμα με ethnic σχέδια είναι το ιδανικό για μία πρωτότυπη εμφάνιση στη δουλειά. Μην πέσετε στην παγίδα να το συνδυάσετε με ethnic παπούτσια. Μπορείτε να φορέσετε ένα χοντρό μαύρο καλσόν και καστόρ booties. Χτενίστε τα μαλλιά σας σε ένα επιμελώς ατημέλητο look και επιλέξτε ένα ουδέτερο μακιγιάζ.
ethnic forema 3 - Δοκίμασε ένα ethnic φόρεμα τον φετινό χειμώνα
Επιλέξτε ένα ιδιαίτερο ethnic φόρεμα, το οποίο θα σας γυρίσει στην δεκαετία του ’70. Το σκίσιμο στο ντεκολτέ και τα ανάλαφρα μανίκια προσφέρουν μία μοναδική νότα στο φόρεμα. Αγαπάμε ιδιαίτερα τις κεντημένες λεπτομέρειες! Συνδυάστε ένα τέτοιο φόρεμα με πολλά, πάρα πολλά κοσμήματα, καθώς και ένα γλυκό τσόχινο καπέλο και ψηλοτάκουνες καουμπόικες μπότες.
ethnic forema 4 - Δοκίμασε ένα ethnic φόρεμα τον φετινό χειμώνα
Τέλος, μας άρεσε πάρα πολύ το παρακάτω φόρεμα Etro με το βαθύ ντεκολτέ, τα μοναδικά μοτίβα και το σκίσιμο στα πόδια. Συνδυάζεται τέλεια με ethnic αξεσουάρ και knee high καστόρ μπότες. Μαζέψτε τα μαλλιά σας σε μία αυστηρή αλογοουρά, βαφτείτε ελάχιστα και κάντε χαλαρές και ανέμελες βόλτες στο κέντρο της πόλης.
ethnic forema 5 - Δοκίμασε ένα ethnic φόρεμα τον φετινό χειμώνα


Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Katerina on 21 January 2015