Βραδινά φορέματα Oscar de la Renta άνοιξη 2015

bradina foremata oscar de la renta anoiksi 2015 3 - Βραδινά φορέματα Oscar de la Renta άνοιξη 2015

Ο οίκος Oscar de la Renta χαρακτηρίζεται για τα όμορφα φορέματα του. Κάθε κολεξιόν είναι γεμάτη με όμορφα σχέδια και χρώματα, τα οποία αγκαλιάζουν το γυναικείο σώμα και αναδεικνύουν τη σιλουέτα μας. Η φετινή άνοιξη, του 2015, δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Δείτε μερικά βραδινά φορέματα και επιλέξτε αυτό που σας αρέσει περισσότερο.
Για την ανοιξιάτικη συλλογή, ο οίκος Oscar de la Renta δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει ρομαντικά υφάσματα όπως το μετάξι και η organza. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το παρακάτω φόρεμα με κεντήματα σε στυλ English Garden. Το φόρεμα συνδυάζεται υπέροχα με statement κολιέ και ψηλοτάκουνα πέδιλα.
bradina foremata oscar de la renta anoiksi 2015 1 - Βραδινά φορέματα Oscar de la Renta άνοιξη 2015
Τι θα λέγατε για το φούξια δερμάτινο φόρεμα; Είναι πολύ στενό και αναδεικνύει με στυλ τη σιλουέτα μας. Συνδυάζεται με κόκκινες μυτερές γόβες και ασορτί κομψά σκουλαρίκια. Αγαπήσαμε το μακιγιάζ που επέλεξε ο οίκος, το οποίο τονίζει τα χείλη αλλά και τα φρύδια.
bradina foremata oscar de la renta anoiksi 2015 2 - Βραδινά φορέματα Oscar de la Renta άνοιξη 2015
Επίσης, από την ανοιξιάτικη συλλογή του οίκου Oscar de la Renta ξεχωρίσαμε και το μακρύ βραδινό φόρεμα από μαύρο τούλι. Έχει floral κέντημα, το οποίο δίνει μία ρομαντική νότα στο φόρεμα. Ταιριάζει με εκκεντρικά σκουλαρίκια, απλό χτένισμα και απαλό μακιγιάζ. Το παπούτσι πρέπει να είναι μαύρο και κατά προτίμηση ψηλοτάκουνο πέδιλο.
bradina foremata oscar de la renta anoiksi 2015 3 - Βραδινά φορέματα Oscar de la Renta άνοιξη 2015
Η δαντέλα δεν είναι ποτέ εκτός μόδας και το παρακάτω φόρεμα το αποδεικνύει με περίτρανο τρόπο. Η ιβουάρ δαντέλα στο επάνω κομμάτι του φορέματος συνδυάζεται υπέροχα με το μαύρο μετάξι στον ποδόγυρο. Το φόρεμα αυτό είναι ιδιαίτερα επίσημο και πρέπει να φορεθεί με τα ανάλογα κοσμήματα. Μας άρεσε ιδιαίτερα η κλειστή λαιμόκοψη, η οποία προσθέτει στο φόρεμα μία γλυκιά vintage πινελιά.
bradina foremata oscar de la renta anoiksi 2015 4 - Βραδινά φορέματα Oscar de la Renta άνοιξη 2015
Τέλος, το παρακάτω φόρεμα είναι κεντημένο με χιλιάδες μικροσκοπικές χάντρες από γυαλί. Το χρώμα της σαμπάνιας είναι ιδιαίτερα κομψό και γλυκό! Το φόρεμα αυτό ταιριάζει με κεντημένα peep- toe πέδιλα και κομψό μεταλλικό κολιέ.
bradina foremata oscar de la renta anoiksi 2015 5 - Βραδινά φορέματα Oscar de la Renta άνοιξη 2015


Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Katerina on 20 March 2015