Βραδινά φορέματα υψηλής ραπτικής Ziad Nakad

vradina foremata Ziad Nakad 2014 7 - Βραδινά φορέματα υψηλής ραπτικής Ziad Nakad

Στην αναζήτηση του ιδανικού βραδινού φορέματος για μια λαμπερή κοινωνική εκδήλωση η διαδρομή δεν γίνεται να μην σταματήσει στις εκπληκτικές δημιουργίες υψηλής ραπτικής του Ziad Nakad. Τα φορεματα της τελευταίας συλλογής του σχεδιαστή περιλαμβάνουν φορέματα με απίστευτες σχεδιαστικές λεπτομέρειες, διακοσμητικά στοιχεία και χρώματα που θα συναρπάσουν την κάθε γυναίκα.

Γεννημένος στο Λίβανο ο Ziad Nakad είχε πάθος με τη μόδα από την παιδική του ηλικία. Αγαπούσε το σχέδιο μόδας και την δημιουργία κομψές εμφανίσεις για τα μέλη της οικογένειάς του. Το 1997 μετέτρεψε το όνειρό του σε καριέρα σχεδιάζοντας το πρώτο του fashion show. Η εμμονή του σχεδιαστή με τη λεπτομέρεια και οι κολακευτικές γραμμές των φορεμάτων του που αγκαλιάζουν και αναδεικνύουν το γυναικείο σώμα τον έκαναν σύντομα γνωστό και αγαπητό. Η εκλεκτή του πελατεία γνωρίζει την αξία των των μοναδικών του σχεδίων και των πολυτελών υλικών που χρησιμοποιεί για την κατασκευή των φορεμάτων του.

Τα νέα βραδινά φορέματα του Ziad Nakad για το φθινόπωρο και το χειμώνα του 2014 αποθεώνουν τη μεσογειακή σιλουέτα με τις εκπληκτικές φόρμες τους και υπόσχονται μια υπέροχη εμφάνιση αντάξια για το κόκκινο χαλί. Τα χρώματα των φορεμάτων έχουν σχεδιαστεί για να κολακεύουν κάθε τύπο από κλασσικό μαύρο, βαθύ κόκκινο, σκούρο μπλε και πράσινο μέχρι λευκό του πάγου και ασημί. Τα στοιχεία που κοσμούν τα φορέματα σας θα συνεπάρουν με το τελικό τους αποτέλεσμα. Πολυτέλεια δαντέλες, κεντήματα, πούλιες και κρύσταλλα συνδυάζονται μοναδικά για ένα λαμπερό και ταυτόχρονα chic αποτέλεσμα. Οι διαφάνειες και τα βαθιά ντεκολτέ θα ενδουσιάσουν τις πιο τολμηρές με το στυλ τους. Σε γοργονέ γραμμές που αναδεικνύουν την ψηλόλιγνη σιλουέτα αλλά και με φούστες σε φαρδιά και Α γραμμή τα φορέματα με μήκος μέχρι το αστράγαλο είναι σχεδιασμένα αποκλειστικά για βραδινές εμφανίσεις. Δείτε στις εικόνες που ακολουθούν τα βραδινά φορέματα του Ziad Nakad για το φθινόπωρο και το χειμώνα του 2014 και διαλέξτε το αγαπημένο σας στυλ και χρώμα.


Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Katerina on 30 September 2014