Βάλε το σωστό φόρεμα στη σωστή περίσταση!

right dress at the right occasion 3 - Βάλε το σωστό φόρεμα στη σωστή περίσταση!

Προφανώς και υπάρχουν φορέματα παντός καιρού και περιστάσεων, ανάλογα με τα αξεσουάρ και υποδήματα, με τα οποία το συνδυάζουμε, αλλά πάντοτε θα υπάρχουν κάποια ρούχα, και μάλιστα φορέματα, που θα είναι η πιο safe και πετυχημένη επιλογή. Μην ‘σπαζοκεφαλιάζεις’ για το ποιό είναι το ιδανικό φόρεμα για το γραφείο, το ραντεβού, τον καφέ με την κολλητή, το γάμο της συναδέλφου σου αλλά και για το σινεμά. Εμείς είμαστε εδώ για να σου δείξουμε το δρόμο για την καταλληλότερη επιλογή, ώστε να κερδίσεις χρόνο. Μην ξεχνάς όμως ότι μπορείς πάντα να ‘πειραματίζεσαι’ με το στιλ σου χωρίς να χρειάζεται να ακολουθείς συνέχεια τους κανόνες της μόδας.
right dress at the right occasion 2 - Βάλε το σωστό φόρεμα στη σωστή περίσταση!
Ναι, το κλασικό μαύρο φόρεμα είναι το κομμάτι πασπαρτού για κάθε περίσταση, και ειδικότερα για το γραφείο. Αντί να κινηθείς όμως σε safe επιλογές για ακόμα μια φορά, επίλεξε ένα γκρι χειμερινό φόρεμα που είναι εξίσου καλή επιλογή και ταιριάζει εξίσου με όλα τα χρώματα. Αν θες να είσαι ακόμα πιο stylish, απόκτησε ένα φόρεμα σε ίδια γραμμή αλλά σε χρώμα βουργουνδί, πράσινο ή οποιαδήποτε παστέλ απόχρωση.
right dress at the right occasion 4 - Βάλε το σωστό φόρεμα στη σωστή περίσταση!
Θέλεις να αφιερώσεις μια μέρα στον εαυτό σου και να πας για βόλτα, shopping, και να συναντήσεις την κολλητή σου για καφέ και γεύμα. Αλλά, ως συνήθως, δεν έχεις τίποτα να φορέσεις! Αυτό που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση, όποια εποχή και αν διανύουμε, είναι το φόρεμα-μαρινιέρα. Συνδύασέ το με γιλέκο, τζιν μπουφάν, cardigan, ακόμα και με poncho.
right dress at the right occasion 3 - Βάλε το σωστό φόρεμα στη σωστή περίσταση!
Αν βγεις πρώτο ραντεβού, πόνταρε σε αν φόρεμα που δεν είναι ούτε πολύ μακρύ, αλλά ούτε και πολύ κοντό. Φρόντισε να είναι φαρδύ και άνετο, και φυσικά στο χρώμα που κολακεύει περισσότερο την επιδερμίδα σου. Συνδύασέ το με δερμάτινο μπουφάν και θα είσαι στιλιστικά άψογη. Άσε που είναι ένα φόρεμα που θα βάλεις και σε πολλές άλλες περιστάσεις.
right dress at the right occasion 1 - Βάλε το σωστό φόρεμα στη σωστή περίσταση!
Ένα λάθος που κάνουμε όλες οι γυναίκες, είναι να αγοράζουμε ρούχα για γάμους που θα φορέσουμε μόνο τότε. Γιατί να μην επενδύσεις σε ένα φόρεμα που ξέρεις ότι μπορείς να βάλεις σε μία βραδινή έξοδο για ποτό με τις φίλες σου; Ένα κόκκινο φόρεμα με έναν ώμο είναι μία πολύ καλή επιλογή που μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα παπούτσια (εκτός από τις μπότες σου).


Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Katerina on 10 November 2014