Ανοιξιάτικα boho φορέματα για παχουλές

foremata gia paxoules boho styl 4 - Ανοιξιάτικα boho φορέματα για παχουλές

Ένα boho φόρεμα ταιριάζει απίστευτα σε παχουλές γυναίκες με πλούσιες καμπύλες. Κρύβει τα επίμαχα σημεία ενώ ταυτόχρονα προσφέρει ένα υπέροχο στυλ. Η αέρινη υφή του είναι πολύ ρομαντική.

Δείτε πως μπορείτε να φορέσετε ένα boho φόρεμα για παχουλές την φετινή άνοιξη και μη νιώσετε ποτέ ξανά άσχημα για τα έξτρα κιλά σας.

Ένα boho φόρεμα με άνισο τελείωμα και απαλή ροδακινί απόχρωση μπορεί να συνδυαστεί με καφέ φαρδιά ζώνη και denim μπολερό. Φορέστε μία γλυκιά κορδέλα στα μαλλιά, αφού τα έχετε χτενίσει σε χαλαρές μπούκλες και φορέστε όμορφα ανοιξιάτικα σανδάλια. Είναι σίγουρο πως θα δείξετε υπέροχες!
foremata gia paxoules boho styl 1 - Ανοιξιάτικα boho φορέματα για παχουλές Δοκιμάστε μία πιο girlish εμφάνιση φορώντας ένα αέρινο maxi φόρεμα στην απόχρωση του σάπιου μήλου με ένα denim τζάκετ. Συνδυάστε με ένα στεφάνι με λουλούδια στα μαλλιά και επιλέξτε τα χρώματα του ροζ για το μακιγιάζ σας. Φορέστε flat παπούτσι για casual εμφανίσεις ή ψηλοτάκουνα πέδιλα για βραδινές εξόδους.
foremata gia paxoules boho styl 2 - Ανοιξιάτικα boho φορέματα για παχουλές
Ποιος είπε ότι οι παχουλές γυναίκες δεν μπορούν να φορέσουν μίνι φορέματα; Εννοείται πως μπορούν και ταυτόχρονα μπορούν να αναδείξουν τις πλούσιες και σέξι καμπύλες τους. Φορέστε κοντά φορέματα με μανίκι σε τρία τέταρτα και boho στυλ κόψιμο. Συνδυάστε με λιγοστά κοσμήματα ή αξεσουάρ και αφήστε τα μαλλιά σας λυτά.
foremata gia paxoules boho styl 3 - Ανοιξιάτικα boho φορέματα για παχουλές
Φορέστε ένα γλυκό boho φόρεμα που συνδυάζει τις αποχρώσεις του πορτοκαλί, του καφέ, του πράσινου και του μπλε. Συνοδεύστε το με ασορτί statement κολιέ και πολλά βραχιόλια στο χέρι. Ένα ζευγάρι χρυσά πέδιλα και μία λευκή τσάντα θα τελειοποιήσουν το ντύσιμο. Σηκώστε τα μαλλιά σας σε ένα χαλαρό bun και είστε έτοιμες!
foremata gia paxoules boho styl 4 - Ανοιξιάτικα boho φορέματα για παχουλές
Τέλος, δοκιμάστε ένα μαύρο maxi φόρεμα με boho χροιά και συνδυάστε το με ένα denim γιλέκο. Αφήστε τα μαλλιά σας λυτά, δένοντας τα με μία κορδέλα, και φορέστε στρόγγυλα γυαλιά για τον ήλιο. Βαφτείτε έντονα δίνοντας έμφαση στα σκουρόχρωμα φρύδια σας και εφαρμόζοντας βουργουνδί κραγιόν στα χείλη.
foremata gia paxoules boho styl 5 - Ανοιξιάτικα boho φορέματα για παχουλές


Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Katerina on 11 May 2015