Επίσημα φορέματα σε σμαραγδί απόχρωση

episima foremata smaragdi 2 - Επίσημα φορέματα σε σμαραγδί απόχρωση

Το σμαραγδί είναι ένα αγαπημένο χρώμα καθώς ταιριάζει σε κάθε επιδερμίδα και κολακεύει τα μάτια μας. Επίσης, είναι ένα επίσημο χρώμα το οποίο δηλώνει κομψότητα και καλό γούστο. Πολλές φορές, το προτιμάμε για τις βραδινές μας εμφανίσεις αλλά και για επίσημες περιστάσεις. Δείτε μερικές ιδέες ώστε να φορέσετε ένα σμαραγδί φόρεμα με επιτυχία.
Φορέστε ένα στενό φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ και κοντό μανίκι σε συνδυασμό με μυτερές γόβες σε ασημί απόχρωση και με μαύρη μπαρέτα. Δώστε στα μαλλιά σας όγκο και κρατήστε μία μικρή vintage τσάντα. Κάντε μοναδικές εμφανίσεις στα πάρτι του γραφείου ή στον γάμο μίας φίλης σας.
vradina foremata smaragdi 1 - Επίσημα φορέματα σε σμαραγδί απόχρωση
Ένα σμαραγδί φόρεμα με κομψό κλείσιμο στο λαιμό και λεπτομέρεια με πέτρες ταιριάζει υπέροχα με μαύρες γόβες. Σηκώστε τα μαλλιά σας σε ένα κομψό chignon και φορέστε όμορφα σκουλαρίκια. Συνοδεύστε το ντύσιμο με ένα μαύρο παλτό και ετοιμαστείτε για μία υπέροχη εμφάνιση.
episima foremata smaragdi 2 - Επίσημα φορέματα σε σμαραγδί απόχρωση
Εάν παντρεύεται η καλύτερη σας φίλη, η ιδανική επιλογή είναι ένα μακρύ φόρεμα σε σμαραγδί απόχρωση με όμορφο κλείσιμο στη μέση. Συνοδεύστε το με χρυσά ψηλοτάκουνα και χρυσά αξεσουάρ. Χτενίστε τα μαλλιά σας μαζεύοντας τα μισά και φορέστε πολλά χρυσά κοσμήματα. Είναι σίγουρο πως θα δείχνετε όμορφη και υπέρκομψη!
episima foremata smaragdi 3 - Επίσημα φορέματα σε σμαραγδί απόχρωση
Παίξτε με τα χρώματα και κάντε μοναδικούς συνδυασμούς. Φορέστε ένα κοντό σμαραγδί φόρεμα με navy blue γόβες με εξαιρετική λεπτομέρεια και κολιέ με σκούρα πέτρα. Κρατήστε ένα εκκεντρικό φάκελο από δέρμα φιδιού και φορέστε στον καρπό ένα βραχιόλι- φίδι. Δημιουργήστε απαλές μπούκλες στα μαλλιά σας και ετοιμαστείτε να συγκεντρώσετε όλα τα βλέμματα πάνω σας!
episima foremata smaragdi 4 - Επίσημα φορέματα σε σμαραγδί απόχρωση
Τέλος, μη διστάσετε να φέρετε μαζί σας έναν γλυκό αέρα εποχής φορώντας το σμαραγδί φόρεμά σας. Συνδυάστε το με μπεζ καμπαρντίνα, μαύρες μυτερές γόβες και μαύρα γάντια. Φορέστε ένα ιδιαίτερο αξεσουάρ στα μαλλιά και τονίστε με κόκκινο κραγιόν τα χείλη σας. Βάλτε την φαντασία σας να δουλέψει και εκφράστε την ομορφιά του vintage σε όλο της το μεγαλείο.
episima foremata smaragdi 5 - Επίσημα φορέματα σε σμαραγδί απόχρωση


Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Katerina on 30 January 2015